Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo - Borgå

Ennätysmäärä apua Tarmolan asiakkailta

Isänpäivän aaton Auta lasta, auta perhettä -keräys K-Supermarket Tarmolassa osoitti, että porvoolaiset haluavat auttaa vähävaraisia lapsiperheitä. 
Lions Club Porvoo-Borgån järjestämä keräys kokosi peräti 19 täyttä ostoskärryllistä lahjoitustuotteita joulukalentereista säilykkeiden kautta hammastahnoihin. 
Keräyskonkarien muistin mukaan apua kertyi ennätyksellisen paljon - se mahtui juuri ja juuri pakettiautoon. 

Oli merkillepantavaa, että tarpeellisen tavaran lisäksi kärryihin tuotiin runsaasti nimenomaan lasten mieleen olevia tuotteita.
Keräyksen perusidea on, että asiakas ostaa kaupasta yhden ylimääräisen tuotteen ja lahjoittaa sen. Liekö kohentunut taloustilanne vai mikä syynä, mutta lauantaina ei ollut harvinaista, että auttaja lahjoitti keräykseen kokonaisen muovikassillisen tuotteita.

Keräystuotteet luovutettiin Porvoon suomalaisen seurakunnan diakoniatyölle, jonka toimesta niitä lahjoitetaan perhekohtaisen harkinnan mukaisesti vähävaraisille porvoolaisille lapsiperheille. Tuotteita voi tiedustella diakoniatoimelta vastaanottoaikoina (tiistaina klo 10-12, keskiviikkona klo 12-14 sekä torstaina klo 12-14. p. 019-6611 231). Seurakunnan jäsenyys ei ole edellytyksenä.

Lions Club Porvoo - Borgå kiittää lämpimästi Tarmolan K-Supermarketin henkilökuntaa ja

keräykseen osallistuneita myymälän asiakkaita. Seuraavan kerran kerätään äitienpäivän aattona toukokuussa 2018!

Ylempi kuva: Tero Saavinen otti vastaan lahjoituksia K-Supermarket Tarmolassa lauantaina. 

Alempi kuva: Apua vähävaraisille lapsiperheille kertyi ennätyksellisen paljon, kuvassa vain reilu kolmannes kokonaismäärästä. Keräyksessä mukana olleista kuvassa Tero Saavinen, Antti Nissinen ja Pasi Nieminen. 

Kuvat: Ismo Henttonen. 


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin