Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo - Borgå

Klubi tuki 4H-kesäleirejä. "Jatkuuhan tää ens viikollakin?"

 
Klubi tuki kesällä järjestettyjen 4H-leirien toteuttamista. Tässä leirin vetäjien kertomuksia leiristä:

 

"Luontoleirillä tutustuimme luontoon bingojen, aarrejahtien ja leikkien merkeissä. Lapset olivat kaikki mielissään ja kun lopetimme leirin niin otimme leiripalautetta. Parhaimpien asioiden/opittujen asioiden top5 oli: polttopallo (tätä pelasimme aivan järjettömän paljon lasten toiveesta), luontobingo, aarteenetsintä, kukkaseppeleiden teko ja kastemadolla on viisi sydäntä."

"Leikki-ja liikunta leirillä meillä ainakin suosi säät oikein hyvin, pelailtiin paljon ns. perinnepelejä, sekä opeteltiin muutamia täysin uusia leikkejä sekä suunnistettiin oikeilla suunnistuskartoilla ja merkeillä. Näiden leiriläisten Top5 oli; ikuisuuspallo, Tiktok-tanssit, jalkapallo, lipunryöstö ja se, että ohjaajatkin osallistuivat.

 

"Eläinleirillä leiriläisten mielestä kaikki oli parasta. Päästiin mukaan eläinten ruokintaan, karsinoiden siivoamiseen, eläinten hoitoon/harjaukseen sekä päästiin melkein kaikkien tilalla asustelevien eläinten aitauksiin silittelemään ja rapsuttelemaan eläimiä. Yhden leiriläisen suusta viikon lopussa tuli lause, että:” jatkuuhan tää ens viikollakin?”. Tämä lause kiteyttää koko viikon."

 

 

 

 

 
Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin