Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo - Borgå

Lahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille

Porvoolaiset Lions-klubit lahjoittivat jo perinteeksi muodostuneessa tilaisuudessa 3 000 euron edestä lahjakortteja vähävaraisten lapsiperheiden joulun ja elämässä pärjäämisen tukemiseen.

Lahjoituksen ottivat vastaan Porvoon lapsi- ja perhepalveluiden Maria Andersson ja Kristina Huopalainen.

Andersson kertoi tällaisen avun oleva erittäin tarpeellista ja tuovan iloa vähävaraisten lapsiperheiden arkeen ja jouluun.

Kristina Huopalainen puolestaan kertoi tällaisen kohdennetun lisäavun olevan tarpeellista ja erittäin hyvin toimivaa äkillisissä ja myös pidempään vaikuttaneissa kriiseissä.

Lahjoittajaklubeista LC Porvoon mlk / Borgå lk:sta paikalla olivat Pertti Räsänen ja Kari Leskinen, LC Porvoo-Borgåsta Tero Saavinen, LC Porvoo Borgoensisista Teemu Turunen, Ulf Nummelin ja Petri Kuismanen ja LC Porvoo Blankasta Leena Kuismanen.

Lions-klubit ovat avoimia kaikille, jotka haluavat tehdä hyväntekeväisyystyötä. Paikallisten klubien hankkimat varat voidaan kohdistaa suoraan omalle alueelle.

Toisen kuvan teksti: LC Porvoo Blankan Leena Kuismanen luovutti lahjakortteja Porvoon lapsi- ja perhepalveluiden Maria Anderssonille ja Kristina Huopalaiselle.


Suomen Lions-liitto         www.lions.fi           N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin