Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo /

Borgoensis

Joulutori 2017

Partioleirin tukeminen

Klubeilla hieno tilaisuus tukea oman kunnan partiolaisia

Suomen Partiolaiset järjestää suurleiri Kajon Hämeenlinnan Evolla kesällä 2022, jonne odotetaan 15 000 partiolaista. Lionsklubeilla on mahdollisuus auttaa vähävaraisten partiolaisten osallistumista leirille tukemalla leirin stipendirahastoa, josta stipendit myönnetään perheen tulojen ja sosiaalisen tilanteen perusteella. Leirille on jo ilmoittautunut 12 800 partiolaista, joista 1 663 haki leiristipendiä.

Kuvernöörineuvosto on päättänyt suositella Lionsklubeja mahdollisuuksiensa mukaan tukemaan leirin stipendirahastoa ja samalla tarjota ainutlaatuinen partioleirikokemus klubin oman toimialueen lapselle.

Klubi voi kohdistaa avustuksen esimerkiksi tietyn kunnan tai postinumeroiden alueelta tuleville hakijoille. Partio raportoi Lionsklubeille, monelleko henkilölle avustuksella mahdollistettiin leirikokemus ja paljonko avustusta käytettiin. Lionsklubit maksavat kyseisen summan (esim. 125, 250 tai 500 euroa) Partiolle vasta sen jälkeen, kun avustus on myönnetty.

Klubi voi tehdä sitoumuksensa  linkistä. Linkki on auki 28.2.2022 saakka.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin