Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo /

Borgoensis

Joulutori 2017

Lady - toimintaElämäniloa/Livsglädje – virkistystä ja iloa Toukovuoren palvelukotiin

 

Klubimme tuen kautta yrittäjä/lastentarhaopettajan Marina Uddströmin saatiin Toukovuoren palvelukotiin viihdyttämään asukkaita. Marina toimii yrityksensä Elämäniloa/LIvsglädje nimissä.

Palvelukodissa on neljä osastoa ja Marina piti joka osastolla noin tunnin esityksen. Tunnin aikana Marina jutteli asukkaiden kanssa, soitti haitaria ja lauloi heille ja heidän kanssa. Yksi vierailuista oli Runebergin päivänä ja silloin Marina Uddström luki otteita Vänrikki Stålin tarinoista ja pyysi kuulijoita jatkamaan runoa, moni osasi koko runotekstin ulkomuistista. Hän myös keskusteli kaikkien kanssa, oli sovittu, että asukkailla olisi nimilaput, jotta hän voisi puhutella kaikkia nimellä.

Kaikki asukkaat neljällä osastoilla olivat erittäin iloisia ja tyytyväisiä vierailuun ja ohjelmaan. Vanhukset piristyivät ja tulivat hyvälle tuulelle, henkilökunta piti myös paljon ohjelmasta, varsinkin kun ilmapiiri oli niin mukava ja positiivinen esitysten jälkeen. Palvelukoissa pohditan miten joskus uudestaan saisi Elämäniola/LIvsglädje esitys järjestetty.

Klubi sai paljon kiitoksia tästä tapahtumasta!Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin