Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Porvoo /

Borgoensis

Joulutori 2017

PUNAINEN SULKA 2017 

PuSu-tauluprojekti  Toukokuu 2017  LC Porvoo/Borgoensis
Ideana on että veljet valitsevat kotoa sellaisen (pienen, eikä kovin arvokas) taulun myytäväksi Cafe Cabriolessa yleisölle. Taulut asetetaan rappukäytävän seinälle 'näytille'. Näyttelyssä pitää veljien päivystää.


 

Punainen sulka (PUSU) kampanja Porvoossa järjestetään Porvoon syysmarkkinoiden yhteydessä 6. ja 7.10.2016. Veljet (kaikki klubit) myyvät pinsseja ja akryylipalloja ym. kampanjatuotteita toriyleisön joukossa. Telttapaikkaa ei ole. Klubin yhteyshenkilö on lion Heikki Kulmala. Tiedoksi muutos aikaisempaan tietoon. Lauantaina 8.10.2016 ei ole lions kampanjaa.

Silloin on Veteraanivastuu ry:n tölkkikeräys ympäri Porvoon kaupunkia.

 

KERÄYSLUPA

Manner-Suomi POL-2015-8675, voimassa 1.1.2016-31.12.2017, Poliisihallitus 29.10.2015.

Ahvenanmaa ÅLR 2015/7655, voimassa 1.1.2016-31.12.2016, Ålands landskapsregering 25.6.2015.

 

Punainen Sulka keräyksen kautta kerätyt varat käytetään nuorisotyöhön.

 

Tämä kolmas Lionien Punainen sulkakeräys toteutetaan varsinaisesti v. 2017, jolloin juhlitaan Lions Internationalin perustamisen 100 - vuotisjuhlaa. Aktiviteetti on käynnistetty kuitenkin jo v.2016 erilaisin tapahtumin.

 

 

PuSu-tauluprojekti  Toukokuu 2017  LC Porvoo/Borgoensis

Tiedote 1.
 
Projektin läpivienti:
 
1 Taulut asetetaan Cafe Cabriolen sisääntuloseinälle kahvilan ohjeiden mukaisesti.
 
2 Sisääntulossa on klubimme roll-up laite sekä tarvittava PuSumateriaali sekä tietoa tauluista. Tauluissa on PuSu-pinssi ja hinta.
 
3 Ostaja ilmoittaa nimensä ja puhelinnumeronsa/osoitteensa sekä jättää rahansa taulusta PuSu-kirjekuoreen, joka annetaan kassalle säilytettäväksi. Ostaja saa kaupan päälle PuSu-pinssin ja vie taulun mennessään.
 
4 Ellei kävijä halua ostaa taulua, hän voi tukea PuSu-keräystä laittamalla PuSu-kirjekuoreen rahaa taulun ostamisen sijaan.
 
5  Kadulla on klubin ”mainostaulu” PuSu-tauluista 
 
6 Klubin veljet päivystävät päivittäin paikan päällä puettuina huomioliivieihin.
 
7 Huhtikuun lopussa kun PuSu-taulut ovat paikoillaan, järjestämme  lehdistötilaisuuden kahvilassa, jossa ”puffataan” PuSu-keräystä  ja itseämme. Myyntinäyttely avataan vapuksi. 
 
8 Myyty PuSu-taulu korvataan ”uudella”.
 
9 Taulun tulee olla kehystetty ja mahdollisesti lasitettu.
 
10 Lahjoitetut taulut kerää Heikki K ja Uffe N myytäviksi. Hinnoittelu tapahtuu yhteistyössä lahjoittajan kanssa.
 
11  Taulujen lahjoitus alkaa tammikuussa ja päättyy huhtikuussa.
 
12 Myytävistä tauluista laaditaan luettelo.

 

PuSu-tauluprojekti   Toukokuu 2017     LC Porvoo/Borgoensis 

Tiedote 2.
 
Punainen Sulka-keräys huipentuu Lions -juhlavuonna 2017. Keräys tähtää maanlaajuisesti 5 miljoonaan euroon, ja rahat menevät maamme nuorison ja lapsijärjestöjen hyväksi. Osa klubimme keräystavoitteesta voisi toteutua PuSutauluprojektilla. Tämä onnistuu, jos klubimme jäsenet lahjoittavat kukin yhden pienen taulun myytäväksi edulliseen ”PuSu-hintaan” keräykselle. 
 
Nyt PuSu-toimikunta vetoaa veljien PuSu-hyväntekeväisyysintoon ja pyytää jokaista mahdollisuuksien mukaan lahjoittamaan omistamansa taulun PuSu-tauluprojektille, joka toteutetaan toukokuun 2017 aikana.
 
Tarkoituksena on asettaa PuSu-taulut myyntiin Cafe Cabriolen sisääntuloseinälle, missä porvoolaiset ja turistit voivat tukea  Punaista Sulkaa ostamalla haluamansa taulun itselleen.
 
Taulun hankinta tapahtuisi siten että PuSu-taulun ostaja laittaa maksun taulusta kirjekuoreen ja antaa sen Cabriolen kassalle, joka säilyttää rahat. Koko summa tilitetään sittemmin PuSu-tilille. Tavoitteemme on saada 20 taulua myydyiksi 50 eurolla/kpl, tällöin saamme 1000 euroa PuSu:lle. Ei huonoa!
 
Siis nyt veljet! Onko teillä pienehkö taulu (maks 30 x30 cm), josta haluatte päästä eroon, eivätkä tunteet ole kovasti kiinni taulussa? Silloin taulu on sovelias PuSu-tauluna myytäväksi!
 
Ei kun lahjoittamaan taulua hyvään tarkoitukseen !

Terveisin PUSU- taulutoimikunta, Heikki ja Uffe.

 

PUNAINEN SULKA 2017 KERÄYSPROJEKTI PÄÄTTYI 30.06.2017

kATSO LINKISTÄ LIITON TIEDOTE TULOKSISTA.


 
 Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin