Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-M

LC Rauma /

Reimari

Rauman XXXI silakkamarkkinat säilöttin kunnialla

Markkinat ovat tältä syksyltä ohi. Kiitos kaikille markkinoitten onnistumiseen vaikuttaneille osapuolille. Vaihtelivista sääoloista huolimatta myyjiä ja yleisöä riitti paikalla kiitettävästi ja markkinat onnistuivat kohtuu hyvin. Tuttuun tapaan sateen salliessa väkeä riitti ajoittain pikku tungokseen asti. 
Silakkamarkkinat on LC Rauma Reimarin jäsenmäärään nähden suuri aktiviteetti. Reimarin Leo Club Rauma on ollut myös vahvasti mukana markkinajärjestelyissä. Kymmenkunta Leoa toimi päivisin järjestyksenvaljojina ja muut osallistuivat muihin tehtäviin. Työ tekijäänsä kiittää ja niinpä koko nettotuotosta syntyy huomattava summa jaettavaksi seudun avuntarvitsijoille. 
Näitten markkinoitten ensimmäinen avustuskohde julkistettiin jo avausseremoniassa. Markkinoitten suojelija, Rauman Katulähetyksen toiminnanjohtaja Janne Rantala ohjasi hänen jaettavakseen osoitetun avustusrahasumman Yhtä matkaa-yhteisölle.
Yhtä matkaa on Rauman Lukon, Osuuskauppa Keulan, Marva Median, Rauman kaupunginteatterin, Rauman Seudun Työnhakijoiden ja Rauman Seudun Katulähetyksen yhteinen toimintatapa,.
Yhtä matkaa on hankkimassa alueen alakoululaisille heijastinliivejä, tarkoitus on näin lisätä liikenneturvallisuutta. Liivit luovutetaan heijastinpäivänä 1.10. alueen kouluissa. Markkinoilla lahjoitetut varat menivät tähän heijastinliivihankkeeseen. 

Väkeä riitti myyntikojujen ympärillä.
Väkeä riitti myyntikojujen ympärillä.
Markkinoitten yksi yleisömagneetti oli Rauman Poikasoittokunta. Suurryhmä esitti reippaita säveliä soittaen ja myös lauluesityksiä kuului ohjelmistoon
Markkinoitten yksi yleisömagneetti oli Rauman Poik...
Perinteisessä kalankäsittelykilpailussa lohista syntyi erilaisia fileitä Jussi Paavolan, Tero Aspolan ja Taisto Heikkilän nikkaroimana. Taustalla vääräleuka, kala-ammattilainen Vesa-Pekka Rantamaa ja juontaja Otso Huuska
Perinteisessä kalankäsittelykilpailussa lohista sy...

Lion Upi rekrytoi hyvän tuttunsa esiintymään markkinoille.
Lion Upi rekrytoi hyvän tuttunsa esiintymään markk...
Klubilaisten ja ladyjen hymy ei hyydy kovissakaan talkoissa. Toki välillä ehti tutustumaan myös markkinoitten tarjontaan.
Klubilaisten ja ladyjen hymy ei hyydy kovissakaan...
2019 markkinatuottojen ensimmäinen avustuskohde oli Yhtä matkaa-yhteisö
2019 markkinatuottojen ensimmäinen avustuskohde ol...


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry M-piiri M-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin