Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-M

LC Rauma /

Reimari

Rokinnokan siivoukselle jatkoa

Mertemme tähden teemaan kuuluu myös rantojen siisteys. Viime vuonna klubin iskuryhmä kävi siivomassa rantaa ja toivomuksena  oli ettei tulevina vuosina tehtävää siellä olisi paljoa jos ollenkaan. Kyllä jokaisen joka jaksaa tuoda mitä tahansa pakkauksia ynnä muuta tavaraa luontoon pitää myös huolehtia syntyvän jätteen pois viemisestä asiaankuuluvaan paikkaan. Tänä vuonna kuitenkin ennätyskorkeuteen noussut merivesi oli tuonut rantaan paljon myös muualta peräisin olevaa jätettä (vaikka eihän sitäkään pitäisi olla). PIenelle mutta sitäkin sisukkaammalle ryhmälle riitti töitä tunneiksi ja jätettä kertyi useita isoja säkillisiä. Muistakaa hyvät kanssaihmiset, että ympäristön siisteys on kaikkien vastuulla, Siihen ei kannata luottaa, että Reimarilaiset tai joku toinen instassi huolehtii teidän jätteistänne. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää on ikivanha sanalasku ja se toteutuu kyllä roskaamisessakin. Tunne vastuusi...kerää roskasi ja luonto kiittää.
Itse piirikuvernööri Aarno Niemi osallistui siivoustalkoisiin. Keskellä klubipresidentti Ilkka Koivusalo ja vasemmalla sihteeri Harri Jokinen.
Itse piirikuvernööri Aarno Niemi osallistui siivou...
Kuvaaja on vaihdettu ja kuvaan päästetty nyt piirikuvernöörskä Mari-Anna Niemi. Muut ja asentokin lähes sama kuin edellisessä kuvassa
Kuvaaja on vaihdettu ja kuvaan päästetty nyt piiri...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry M-piiri M-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin