Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-M

LC Rauma /

Reimari

Syyskuun klubikokouksessa juhlan aihetta

Kuukausikokouksessa 5.9. muistettiin klubin toimitaperiaatteitten mukaisesti klubin perustajajäsentä Ahti Rosvallia 80 vuotispäivän johdosta. Ahtille luovutettiin standardimuistiaiset jotka lämmittävät sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Ahti on esimerkillinen Lion. Rosvall on toiminut lähes kaikissa klubin viroissa. Joissain useampaankin kertaan. Hän on ollut 100 % jäsen koko uransa ajan ja vetänyt työaktiviteetteja vuosikymmeniä Reimarin alkuajoista  lähtien. Hän on aikanaan teettänyt aktiviteettityötä jopa oman yrityksensä työntekijöillä kun klubin rahkeet alkoivat loppumaan kunnianhimoisessa talon saneerausaktivitetissa.

Klubin pääaktiviteetissa silakkamarkkinoilla hän on ollut vuosittain vahvasti mukana ja tarjonnut aiemmin myös yrityksensä palveluita ja kalustoa vastikkeetta.

Hän on ollut myös aktiivinen klubivierailija. Muunmuassa LC Merikarvian kanssa on vuorovuosina järjestetty vierailuita jo yli 40 vuoden ajan. Yhtä tapaamista lukuunottamatta Rosvall on osallistunut näihin kaikkiin. 

Myös lentopallo on Ahtille läheinen harrastus. Hän alkuunpani klubin lentopalloillat 47 vuotta sitten Merikoululle sen aikaisen klubin jäsenen ja koulun rehtorin Markus Sinisalon myötävaikutuksella. Ahti käy edelleen pelaamassa lentistä viikottain. 

Ahtista voi moni Lion ottaa mallia.


Tässä Ahti ei suinkaan ennusta kädestä vaan tuttuun tapaansa sanoo selkeästi ja painokkaasti asiansa. Juhlan kunniaksi päivänsankari tarjosi kokouspäivällisen jälkiruuaksi maistuvaa synttärikakkua. Vasemmalla presidentti Ilkka Koivusalo ja oikealla sihteeri Harri Jokinen
Tässä Ahti ei suinkaan ennusta kädestä vaan tuttuu...
Kuvassa osa kokousväkeä. Tällä kertaa myös ladyt olivat mukana.
Kuvassa osa kokousväkeä. Tällä kertaa myös ladyt o...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry M-piiri M-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin