Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Hyväntekeväisyystanssit tanssittu ja laulettu!

 

Rovaniemen Lions Clubien järjestämät Hyväntekeväisyystanssit lauantaina 28.9.2019 on nyt tanssittu ja laulettu!

Tanssit sujuivat kaikin puolin todella hyvin. Kaikkien klubien innokkaat talkoilijat hoitivat mallikkaasti omat heille annetut tehtävät ja kaikki toimi hienosti.

 

Tansseihin saapui yhteensä nelisensataa innokasta tanssijaa ja laulajaa, osa oli ostanut lipun jo ennakkoon välttyäkseen jonottamiselta ja lipullahan pääsi osallistumaan myös klo 18 alkaneelle pidetyn tanssiopettajan Pentti Heiskarin vetämälle Tanssin alkeet -tanssikurssille. Mukana oli toistakymmentä innokasta tanssin opettelijaa loistavan opettajan johdolla. Opittuja tanssiaskelia varmasti käytettiin illan aikana tanssilattialla hyödyksi!

 

Tanssi-illan esiintyjä, loistava artisti ja tanssikansan suosikki Janne Raappana yhtyeineen soitti ja tanssitti väkeä täydet setit ja ilostutti tanssiväkeä myös upeilla tulkinnoilla tutuista vanhoista lauluista. Hienoa oli kuunnella ja katsoa esiintymistä ja nauttia tanssimisesta hyvän musiikin tahdissa.

 

Pikkusalin puolella oli välillä parinkin tunnin innokas laulujono Viihde-Huhtaloiden vetämään suosittuun karaokeen, jossa riitti hienoja lauluja ja esiintymisiä kuunneltavaksi ja tanssittavaksi. Viihde-Huhtalat hoitivat karaokepuolen totutun hienosti ammattitaidolla.

 

Kahvion puolella oli myös televisio innokkaille yleisurheilun MM-kisojen seuraajille tanssin lomassa ja tauolla.

 

Kaikista klubeista oli tanssitalkoolaisia mukana reilusti ja jokainen tehtävä hoituikin rennosti ja mallikkaasti lionien tyyliin yhteistyönä.

 

Napapiirin ja Lainaksen liikenteenohjaus toimi hienosti ja oli todella tarpeen reilun 400 auton parkkeerauksessa SaNU:n omalla alueella sekä myös lähialueiden parkkipaikoilla. Myös järjestyksenvalvonta meni tältä samaiselta Napapiirin ja Lainaksen talkooporukalta nappiin eikä minkäänlaisia järjestyshäiriötä ollut illan aikana.

 

Lipunmyynnissä Ronjat saivat tiuhaan tahtiin pyöritellä lippuvihkoja sekä vastarahoja innokkaalle tanssi- ja lauluväelle ja sekin hoitui ilman isompia ruuhkia. Myös ennakkolippujen ostaneet pääsivät sutjakkaasti sisälle jonottamatta.

 

Narikan puolella Pöyliön talkoolaisilla oli ajoittaista ruuhkaakin, kun tanssiväkeä saapui runsaasti paikalle, mutta narikat täyttyivät tasaiseen tahtiin ongelmitta ja poislähtiessä takit löysivät omistajansa hetkessä.

 

Petronellat kahvion puolella loivat herkullista ja maittavaa sekä suolaista että makeaa purtavaa, joilla tanssiväki jaksoi tanssia ja laulaa koko illan. Petronelloilla homma hoitui luonnostaan ja reippaina naiset hoitivat nälkäiset ja janoiset asiakkaat mallikkaasti.

 

Arvontapaikalla oli hetkittäin ruuhkanpoikastakin Ounasvaaran talkoolaisten arpojen myynnissä ja hyllyissä hyvin esillä olevien palkintojen jaossa. Heillä homma toimi rivakasti ja palkinnot vaihtoivat omistajaa tiuhaan tahtiin.

 

Myös Ounasjoen ja Alakemijoen talkoolaisten hoitamassa infopisteessä riitti klubien esittelyvideon, L-piirin esitteiden ja viime keväänä ilmestyneen klubien yhteistyöllä touhuaman Sydämen asialla -lehden katselijoita. Samaisen talkooporukan ulkona tanssitalon edustalla makkarakatoksessa paistetut grillimakkarat maistuivat iloisille tanssijoille ja laulajille varsinkin loppuillasta.

 

Tanssikansan poistuttua liontalkoolaiset saivat yhteistyössä rivakasti paikat siivottua kuntoon Saarenkylän Nuorisoseurantalolla ja pääsivät kotiin ansaitusti lepäämään pitkän iltapäivän ja illan jälkeen.

 

Saarenkylän Nuorisoseurantaloa oli remontoitu viimekeväisen vesivahingon seurauksena ja tilat olivat nyt mukavan valoisat ja kivannäköiset uusine keittiöineen ja kalusteineenkin. Myös uusi inva-wc oli saatu tiloihin mahtumaan mukaan. Loistavaa talkootyötä tehty myös ns-talolla ja talkoissa mukana myös klubien lioneja ahkerasti.

 

Hyväntekeväisyystanssien tuotto lahjoitetaan lapsuusiän syöpään sairastuneiden lasten hyväksi Lapin Sylvertille, joka toimii Pohjois-Suomen Syöpäyhdistys ry:n Rovaniemen osaston alaisuudessa ja tekee yhteistyötä mm. Sylva ry:n kanssa monien muiden toimijoiden ohella. Lapin Sylvertti antaa Lapin alueen syöpälapsiperheille mahdollisuuden jakaa kokemuksiaan vertaistensa kanssa.

Varsinainen lahjoitus Lapin Sylvertille tehdään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

 

 

Kiitos kaikille Hyväntekeväisyystansseihin tavalla tai toisella osallistuneille!

 

 

On siis Monta Tapaa Tehdä Hyvää - tämä oli yksi niistä - me teimme sen - yhdessä!
Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin