Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Kuukausikokous 20.2.2020

 

Helmikuun kuukausikokous pidettiin torstaina 20.2.2020 klo 18.00 Tontun klubitalon kokoustiloissa, Napapiirillä.

Paikalla oli parisenkymmentä klubin jäsentä ja puolisoa. Kokouksessa käsiteltiin esityslistan mukaiset asiat sekä tulevia aktiviteetteja, mm. tulevien SaNU:n tanssien 29.2. järjestyksenvalvonta/narikka/lipunmyynti, seuraavat Nappulahiihdot 1.4. Syväsenvaaran ala-asteella sekä tulevien ravien järjestyksenvalvontasopimus.

 

Napapiiri-Jukolan kilpailunjohtaja Martti Anttila.Kokouksessa oli myös esittely Jukola 2020 -tapahtumasta. Seuraava Jukolan viesti järjestetään Rovaniemellä ensi kesänä 13.-14.6.2020. Tapahtumasta oli paikalla kertomassa Napapiiri-Jukolan kilpailunjohtaja Martti Anttila. Hän kertoi Jukola viestien historiasta sekä tulevasta Napapiiri-Jukolasta, jonka kilpailukeskus sijaitsee Mäntyvaarassa raviradan tuntumassa. Tapahtumaan odotetaan noin 18 000 osallistujaa ja yhteensä lähes 50000 kävijää. Kyseessä on maailman suurin viestisuunnistustapahtuma, jossa kilpaillaan kaikkien aikojen 72. Jukolan viesti ja 43. Venlojen viesti. Kilpailijoita tulee eri puolilta maailmaa. Tapahtuman pääjärjestäjä on Ounasvaaran Hiihtoseura yhteistyössä Rovaniemen kaupungin kanssa.

Tapahtumaan tarvitaan n. 1500 talkoolaista ja ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivujen kautta.

 

Talkootehtäviin voi ilmoittautua tapahtuman kotisivuilla osoitteessa . Ilmoittautuessa voi kertoa, mistä tehtävistä on kiinnostunut ja milloin on käytettävissä.

 

 

L-piirin 2. varakuvernööri Veijo Nurmikumpu.

 

Kokouksessa oli mukana myös L-piirin 2. varapiirikuvernööri Veijo Nurmikumpu, joka kertoi kokousväelle L-piirin terveisiä. Hän kertoi myös loppukauden tulevista mahdollisista yhteisistä aktiviteeteista, Suomen lionien jäsenmäärätilanteesta sekä Helsingissä olevan klubitalon myyntitilanteesta.

 

 

Kokouksessa palkittiin myös pitkään klubissa olleita jäseniä. Palkitut jäsenet ovat

Seppo Niskala, Aarne Pirttijärvi, Paavo Rahko, Elias Kannala, Timo Niva, Jorma Alakulppi, Markku Sääskilahti ja Toivo Tarkiainen.

 

 

Paikalla olleet palkitut lionit Seppo Niskala, Jorma Alakulppi ja Markku Sääskilahti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia tulossa...

 

 

 Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin