Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Perinteiset Joulumyyjäiset - on nyt talkoiltu ja pidetty!

 

Tämän vuoden ja kauden ehkäpä vaativin ponnistuksemme ja kaikkein suurin ja odotetuin tapahtumamme - Perinteiset Joulumyyjäiset - on nyt saatu pieniä loppujuttuja vaille päätökseen. Joulumyyjäiset olivat avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

 

Perinteiset Joulumyyjäiset pidettiin Santasport Lapin Urheiluopistolla jo neljännen kerran, nyt kolmannen kerran 2-päiväisinä. Yhteistyökumppaneinamme toimivat jo tuttuun tapaan Ounasvaaran Atleetti Klubi ja uutena kumppaninamme Lions Club Rovaniemi/Lainas.

 

Viime vuoden Joulumyyjäisiämme varten räätälöity varausjärjestelmämme toimi hienosti pienistä avausminuuttien teknisestä ongelmasta huolimatta ja myyjät saivat itse varata haluamansa paikan myyjäisistä varauspöytäkartan avulla. Uusi varausjärjestelmä on kyllä korvaamaton apu klubimme käsipareille ja aikaa jää muuhun joulumyyjäisvalmisteluun enemmän. Tänä vuonna teimme jälleen pöytäkarttaan hieman muutoksia edellisiin vuosiin verrattuna, mm. kahvion ja esiintymislavan paikkaa siirrettiin ja keskipöytien järjestystä ja käytävien leveyksiä hieman muuteltiin. Uutena asiana myös yhdelle päivälle varattavissa olevia pöytiä oli mahdollisuus varata aiempien vuosien kyselyjen perusteella.

Santa is here! Turistilapset innoissaan piirittivät Joulupukkia.. 

Joulumyyjäisviikonloppu sujui kaikin puolin hyvin. Ensimmäiset asiakkaat lauantaina olivat hyvissä ajoin liikkeellä jo vähän ennen klo 10 ja päivän aikana asiakkaita oli tasaiseen tahtiin n. 2500 kävijän verran eli suurinpiirtein samaa luokkaa kuin edellisenä vuonnakin. Sunnuntain kävijämäärä oli n. 2000 kävijää. Liekö perjantainen Itsenäisyyspäivä ja pitkä viikonloppu hieman vaikuttanut kävijämäärään sekä myös lauantaipäivänä samaan aikaan Revontuli-keskuksessa ollut tapahtuma Lahjalauantai.

 

Kävijöillä riitti paljon katseltavaa ja osteltavaa n. 130 myyntipöydän verran käsityön taitajien upeiden luomusten parissa. Täytyy sanoa, että kyllä kädentaidot on hallussa näillä myyjillä ja melkoista luovuutta on käytetty monenlaisten käsitöiden teossa! Uskomattoman taidokasta käsityötä oli tarjolla! Oli perinteistä käsityötä leivonnaisten, villatuotteiden, korujen, ompelusten, kirjojen, puu- ja luomutuotteiden yms muodossa kuin myös muita tuotteita uusista materiaaleista toteutettuina!

 

Ostosten välissä sai käydä nauttimassa oman klubimme sekä OAK:n talkooväen pitämästä kahviosta herkullista suolaista ja makeaa syötävää ja juotavaa. Samalla sai nauttia myös mm. Musiikkikoulu POPUP:n Heli Kaltiokummun hienoista joululauluista sekä Belcanto-kvartetin lauantain upeista esityksistä ja sunnuntain Popkuoro Väreen ja Popkuoro Popforian loistavista kuoroesityksistä!

 

Joulumyyjäisissä vieraili myös Joulupukki Jenna-tontun kanssa molempina päivänä jututtamassa ja viihdyttämässä lapsia ja lapsenmielisiä karkkia jakaen. Joulupukin kanssa pääsi myös istumaan lavalle ja samaan kuvaan Joulupukin kanssa. Turistilapsille tämä oli melkoinen elämys ilmeistä päätellen ja hauskaa oli.

 

Joulumyyjäisissä järjestettiin myös arvonta, jonka palkintona oli 2 kylmäsavuporonpaistia. Maanantaiaamuna 9.12.2019 Poliisi suoritti arvonnan ja arpa suosi seuraavia:


1. arpa nro 111 Jouni Niemelä

2. arpa nro 303 Jenni Kurvinen

 

ONNEA VOITTAJILLE!

 

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja luovutustilaisuus järjestetään heille sopivana ajankohtana. 

 

Kolmen päivän klubimme yhtäjaksoinen talkoouurastus on nyt siis ohitse ja on jälleen kiitosten aika!

 

OAK:n ja LC Napapiirin talkooporukkaa sunnuntai-iltana 3 päivän urakan jälkeen..LC Rovaniemi/Napapiirin klubi kiittää kaikkia joulumyyjäisiin osallistuneita myyjiä, yhteistyökumppaneitamme eli Ounasvaaran Atleetti Klubin reippaita talkoolaisia, Lions Club Lainaksen erinomaisia liikenteenohjauksen talkoolaisia, Santasport Lapin Urheiluopistoa tilojen vuokraamisesta sekä Joulumyyjäisissä käyneitä asiakkaita ja kaikkia muita joulumyyjäisten järjestelyyn jollain tavalla osallistuneita tahoja!

 

Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kertaan!

 

Tapaamme ensi vuonna!

 

KIITOS!P.s. Kuvia tulossa...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin