Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Liity mukaan auttamaan!Etsitkö mielekkäitä kokemuksia ja uutta sisältöä elämääsi?

 


Olet kiinnostunut toisten auttamisesta,

muiden samanhenkisten ihmisten tapaamisesta ja vaikuttamisesta sekä omalla paikkakunnallasi että kaikkialla maailmassa.


Haluat käyttää arvokkaan vapaa-aikasi mielekkäästi


Vapaaehtoisena toimiminen ei ainoastaan auta avun tarpeessa olevia ihmisiä, se antaa samalla itsellesi paljon. Lionsklubin jäsenenä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan paikallista ja kansainvälistä vapaaehtoistyötä, joka parantaa elinympäristöämme ja läheisten elämänlaatua.

Samalla opit jatkuvasti uutta, solmit ystävyyssuhteita ja kehität itseäsi ihmisenä.


Lionstoiminta vastaa tarpeisiisi


Lionit ovat kouluttaneet yli 13 000 suomalaista kasvattajaa käyttämään Lions Quest -kasvatusohjelmaa, jolla vahvistetaan lasten ja nuorten tunne-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja elämänhallintataitoja.

 

Uusia ystäviä

 

Me leijonat tiedämme, että lionstoimintaan antamamme aika auttaa meitä kehittymään myös ihmisinä. Saamamme hyvä palaute antaa hyvän mielen, ja se antaa taas uutta intoa olla mukana toiminnassa.

Lionstoiminnan kautta hankimme myös uusia ystäviä. Syntyy yhdessä tekemistä ja yhteisöllisyyttä. On mahdollisuus kuulua johonkin, olla ryhmän jäsen. Se on jokaiselle ihmiselle tärkeää.

 

Kehitä itseäsi

 

Lionsjärjestö valmentaa sinua toimimaan omassa klubissasi. Saat mielenkiintoisia tehtäviä ja osallistut palveluaktiviteetteihin sekä tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Lionsklubissa voit parantaa omia esitys- ja ryhmätyötaitojasi ja opit muilta jäseniltä uusia asioita asuinpaikkakunnastasi.

 

Jos intoa riittää, voit edetä oman klubisi presidentiksi ja sen jälkeen piirihallitukseen ja jopa valtakunnan tai kansainvälisiin lionstehtäviin.

 

 

Lionstoiminta on iloista toimintaa!


 

 

Lisätietoja saat:

 

 

sekä Suomen Lions-liitto ry:n verkkosivuilta

 

 

* * *

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin