Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Napapiiri

Perinteiset Joulumyyjäisemme nyt pidetty!

Myös ulkomaalaisia turisteja oli paikalla katsomassa Joulupukkia!

Perinteiset Joulumyyjäiset 2022

Näin on saatu jälleen päätökseen vuoden ehkä suurin ja eniten suunnittelua, talkoilua ja työstämistä vaativa aktiviteettimme Perinteiset Joulumyyjäiset! 

Joulumyyjäiset järjestettiin nyt viidettä kertaa Santasport Lapin Urheiluopistolla ja nyt neljännen kerran 2-päiväisinä la-su 10.-11.12.2022. Molempina päivinä myyjäiset olivat avoinna klo 10-16. Myyjäisiämme varten teetetty pöytävarausohjelma oli nyt toista kertaa käytössä ja toimi jälleen todella hyvin. Mainostimme myyjäisiä myös ulkomainosvalotauluilla keskustassa 2 taululla sekä teollisuusalueella Prisman näytöllä ja vielä Santasportin omalla valotaululla.

Perinteisestihän Perinteiset Joulumyyjäiset aloitetaan jo perjantai-iltana lionsien talkoiden merkeissä. Yhteistyökumppanina meillä oli tällä kertaa vain Ounasvaaran Atleettiklubi. Heidän rivakalla toiminnallaan saimme pöydät ennätysajassa kasaan ja kahvion ja koristelujen pariin päästiin melkoisen nopealla aikataululla. Silti talkooporukalla riitti hommia perjantai-iltaan klo 22 saakka.

Myyjäisviikonlopun ohjelmassa meillä oli tällä kertaa vain pari esiintyjää. Ensinnäkin vanhoja ikimuistettavia joululauluja esittänyt Irma Pakarinen molempina päivinä ja kohokohtana tietysti aina odotetuin meidän oma Joulupukkimme, joka sai lapsia jonoksi asti jututettavaksi joululahjatoiveiden kera. Joulupukkiamme kävi tapaamassa myös monenmaalaisia turisteja ja pääsivät kuvaankin Joulupukin kanssa!

Myyjäisissämme oli myös arvontaa ja 3 eri tv-näytöllä pyöri myyjiemme tuotteiden mainoksia. Omasta kahviostamme sai sekä suolaista että makeaa pikkupurtavaa kahvin ja teen kera. Tarjolla oli myös glögiä ja herkullisia joulutorttuja. Ulkona puolestaan maistui vastapaistetut kuumat makkarat suoraan grillistä. Päivien juonnot hoiti mallikkaasti jälleen OAK:n iloinen Harri Norberg.

Myyjäisissä oli esillä jälleen todella runsaasti aivan mielettömän upeita käsintehtyjä tuotteita monista eri materiaaleista monilla eri käsityötekniikoilla toteutettuina. Tarjolla oli myös herkullisia leivonnaisia ja leipäsiä, eksoottisia ruokia, mausteita, koruja, miniatyyriesineitä, hattuja, pipoja, vaatteita, puusta valmistettuja tuotteita, kirjoja, tauluja, leluja jne. Kerrassaan hienoja kädentaidonnäytteitä!

Viikonlopun myyjäiset sujuivat kaikin puolin todella hyvin ja lauantaipäivän aikana tasaiseen tahtiin kävi yhteensä noin parituhatta asiakasta. Sunnuntain kävijämäärä jäi 1500 asiakkaan paikkeille, mutta tämä oli todella hyvin, sillä Rovaniemellä oli yhtä aikaa samana viikonloppuna kolmet eri joulumyyjäiset ja joulumarkkinat: Arktikumin Arktiset Joulumarkkinat ja Taito Lappi ry:n uusien toimitilojen avajaiset + joulumarkkinat sekä meidän omat Perinteiset Joulumyyjäiset. 

Sunnuntaina oli ilma hieman koleampi kylmän viiman kera, mutta nätisti paistoi aurinko toisella puolella urheiluopistoa ja toisella puolella taasen kuutamo, oli aika erikoinen näkymä..

Iso ja kaunis kiitos jälleen kaikille ihanille ja taitaville myyjillemme, oli mukavaa tavata pitkästä aikaa ja viettää kiva myyjäisviikonloppu kanssanne!

Kiitos myös reippaille ja ripeille OAK:n talkoolaisille, omalle talkooporukalle, kaikille yhteistyökumppaneille, urheiluopiston väelle sekä kaikille Perinteisissä Joulumyyjäisissämme käyneille asiakkaille sekä myyjäisissä jollain tavalla mukana olleille!

Palaillaan ensi vuonna!

Oikein Ihanaa ja Rauhallista Joulua!


LC Rovaniemi/Napapiirin Perinteiset JoulumyyjäisetSuomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin