Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Ounasvaara

60 v. KLUBI    "luonnos medialle 31.5.2019"  lisäksi Melvin Jones- ja Ritari- palkitsemiset

LIONS TOIMINNALLA PITKÄT PERINEET ROVANIEMELLÄ

 

Lions Club Rovaniemi/Ounasvaara 60 vuotta


Lions Club Rovaniemi/Ounasvaara vietti 60-vuotisjuhlaansa lauantaina 18.5.2019 Rovaniemellä. Juhlallisuudet aloitettiin laskemalla seppele Rovaniemen sankarihaudalle. 

Päivän päätapahtumana vietettiin iltajuhla  Pohjanhovissa.  Klubin presidentti Reijo Väisänen kertoi klubin tapahtumista 60 vuotisen taipaleen ajalta ja hän kiitti yhteistyöstä klubin päätapahtumissa yhteistyökumppaneita ja erityisesti Lainasta ja Petronelloja.  

 

Rovaniemen kaupungin tervehdyksen toi kaupunginjohtaja Esko Lotvonen kiittäen klubia mittavasta hyväntekeväisyystyöstä ja lahjoituksista tärkeisiin kohteisiin sekä paikkakunnallamme että laajemminkin.  

Myös klubin toiminta porokisojen järjestelijänä on näkynyt laajasti Rovaniemellä ja osaltaan lisännyt kaupungin eksoottista kuvaa pohjoisena turistikohteena.  

Myös paikalliset asukkaat ovat jo tottuneet Mäntyvaaran porokisoihin ja kaupungin keskustassa pidettäviin porojen katukisoihin.

 

 Suomen Lions liiton puheenjohtaja Pirkko Vihavainen kertoi juhlapuheessaan lionstoiminnan muutoksen tarpeen tähän hetkeen ja tulevaisuuteen soveltuviksi. Arvot säilyvät, mutta toimintamuodot kehittyvät vastaamaan tulevaisuuden haasteita, Vihavainen korosti. 

 

Iltajuhlassa klubin presidentti Reijo Väisänen ja lion Kari Kähkönen ojensivat kaksi 5000 euron 

toiminta-avustusta, joista toisen; kehitysvammaisten lasten ja aikuisten Erkkilänkujan päivätoiminta-

keskukselle ja toisen ikääntyneiden ihmisten Näsmänkiepin palvelutalolle.  

 

Kummallakin lahjoituksen saajalla oli jo suunnitelmat lahjoitusvarojen käytölle. Varat tullaan käyttämään asiakkaiden virkistystoimintaan sekä hankkimalla sopivia kuntoutuslaitteita. Ensi kesänä päästään vaikkapa Nätti-Jussi katujunalla sopivan lämpöisenä päivänä kaupunkikierrokselle sekä Ranuan eläinpuistoon viettämään virkistyspäivää.

 

 

 

 

Klubin presidentti Reijo Väisänen(vasemmalla) ja lion Kari Kähkönen(oikealla) luovuttivat 5000 euron toiminta-avustukset Näsmänkiepin palvelutalolle ja Erkkilänkujan päivä toimintakeskukselle.  Sirkka Jatkola ja Anneli Mattila Näsmänkiepistä sekä Tuija Heino ja Satu Alaraudanjoki  Erkkilänkujalta ottivat vastaan lahjoitukset.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Klubin presidentille Reijo Väisäselle luovutettiin järjestön perustajan nimeä kantava Melvin Jones jäsenyys

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhlassa palkittiin myös juhlivan klubin jäseniä. Lions-ritariksi lyötiin kolme klubin leijonaa; Hannu Kerkelä, Erkki Kämäräinen ja Sauli Heikkilä.

 

 

 Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin