Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-L

LC Rovaniemi /

Ounasvaara

Yhteistyö RoPS 03 kanssa

Merkittävää paikallista tukea - LC Rovaniemi Ounasvaara RoPS 03-poikien tukena

 

 

Rovaniemen Palloseuran ikäkausijoukkue Pojat 03 perustettiin vuonna 2011. Alusta saakka Poikien tukena on toiminut Lions Club RovaniemiOunasvaara.

 

LC RovaniemiOunasvaara tukee vuosittain RoPS 03 joukkuetta taloudellisella stipendillä, mutta Leijonien ja Poikien yhteistyö on paljon enemmän kuin pelkkää rahallista tukea. Merkittävässä osassa on vuoden aikana järjestettävät yhteiset tapahtumat.

Helmikuun taitteessa Rovaniemellä järjestetään jokavuotinen Porocupin osakilpailu. Porocup on suurin kilpaporoille tarkoitettu kisasarja. RoPS:n P03 joukkue on mukana auttamassa Leijonia tapahtuman järjestelyissä.

Kesäkauden päätöksessä Leijonat ja P03 joukkue kisailevat yhdessä erilaisissa lajeissa kuten frisbeegolfissa, futiskeilauksessa sekä tietenkin myös jalkapallossa.

Tänä kesänä Leijonat olivat kutsuvieraina seuraamassa poikien C15-mestaruussarja ottelua Oulun Tervareita vastaan. Aurinkoisessa loppukesän säässä RoPS:n pojat veivät ottelun selvin numeroin 8-1. Ottelun jälkeen pojat ja Leijonat vaihtoivat kuulumisia VIP-tiloissa kahvittelun sekä pikku purtavan merkeissä. 

Varsinaista jalkapallokauden päätöstä juhlistetaan koko nuorisojaoston voimin seuran yhteisessä tapahtumassa. Leijonat ovat perinteisesti mukana ja luovuttavat muistopalkinnon vuoden herrasmiespelaajalle.

RoPS Pojat 2003 kiittää pitkäaikaista tukijaansa Lions Club RovaniemiOunasvaaraa. Tukijoiden merkitystä juniorijalkapalloilulle - tai ylipäätään nuorten urheiluharrastuksille - ei koskaan voi korostaa liikaa.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry L-piiri L-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin