Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-A

LC Salo /

Birgitat

Lions Quest

Yhdessä kasvamisen ohjelma


Lions Quest on maailman laajin lasten ja nuorten tervettä kasvua tukeva kasvatusohjelma, joka kattaa opettajat esikoulusta keskiasteelle ja myös oppilaiden vanhemmat. Suomessa osallistuu Quest koulutukseen vuosittain noin 1000 opettajaa ja kasvattajaa. Myös LC Salo Birgitat on mukana toteuttamassa tätä ohjelmaa rahoittamalla vuosittain Salon seudun opettajien Lions Quest - koulutusta.

Lions Quest – kurssit antavat opettajille mahdollisuuden pohtia yhdessä kasvatusta, monipuolistavat opetusmenetelmiä sekä antavat käytännön välineitä selvitä arkipäivän haasteista. Lions Quest vahvistaa oppilaiden itseluottamusta ja sitoutumista ympäristöön sekä ennaltaehkäisee riskikäyttäytymistä. Kurssille osallistuvat saavat käyttövalmiin opetusmateriaalin ja oppituntiehdotuksia eri aihepiireistä. Materiaaliin ja työtapoihin tutustutaan kaksipäiväisen koulutuksen aikana.

Lions Quest – koulutuksen järjestää Suomen Lions-liitto ry. Koulutus on Opetushallituksen hyväksymää. Jos olet kiinnostunut koulutuksesta, ota yhteyttä

 

Kiinnostuitko koulutuksesta. Katso lisää  osoitteessa:  

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry A-piiri A-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin