Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-A

LC Salo-Uskela

Viiri

107A-piirikokouksen  26.4.2014 huomionosoitukset klubissamme

Lions 107 A-piirin vuosikokous pidettiin Salon Kiskossa Kiskohallissa lauantaina 26.4.2014. Aamupäivällä ohjelmassa oli vuosikokous, johon osallistui 95 äänioikeutettua edustajaa piirin klubeista sekä 35 muuta osallistujaa. Vuosikokouspäätökset tehtiin esitysten mukaisina. Puolisoille oli järjestetty puoliso-ohjelmaa, jossa esiteltiin mm. Kiskoa sekä sen historiaa.


Iltapäivällä ohjelmassa oli vuosikokousjuhla, jossa oli monen moista ohjelmaa mm. musiikkiesityksiä ja lausuntaa. Palkitsemisten yhteydessä klubimme kauden 2012-2013 presidentti Jukka Packalén sai 100 % presidenttimerkin.


Yllätyksiltäkään ei vältytty sillä klubimme oli hakenut "kaikessa hiljaisuudessa" veli Raimo Saloselle Melvin Jones-jäsenyyden, joka julkistettiin ja luovutettiin veli Raimolle ko. tilaisuudessa. Kovana supliikkimiehenä ja sanavalmiina tunnettu veli Raimo taisi tilanteen yllätyksellisyyden johdosta hieman häkeltyäkin.

Koko juhlan loppuhuipennukseksi muodostui pitkäaikaisen alkuperäisjäsenemme, piirikuvernööri Risto Lietepohjan lion-ritariksi lyöminen. Olimme Ristoa etukäteen hieman varoitelleet mahdollisesta huomionosoituksesta ja kun juhlan ohjelmassa oli jäljellä enää ritariksi lyömiset niin Risto taisi jo arvata mitä oli tulossa ja hän hyväntahtoisesti totesi, että "Mitä ihmettä ne pojat ovat menneet tekemään".

Klubimme onnittelee veli Ristoa, Raimoa ja Jukkaa saamistaan huomionosoituksista!!

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry A-piiri A-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin