Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-A

LC Salo-Uskela

Viiri

Televisiokeräys vanhainkodeille (keräys päättynyt 29.3.2019)

Onko sinulle tai tuttavallesi jäänyt varaston perukoille vanha, mutta toimiva taulutelevisio, jolle sinulle ei ole enää mitään käyttöä? Nyt voit olla mukana tekemässä hyvää LC Salo-Uskelan kanssa, joka on käynnistänyt kampanjan Salon alueen vanhainkotien viihtyvyyden parantamiseksi. Alkuun kohteemme on Kukonkallion vanhainkoti, johon tarkoituksenamme on hankkia televisioita asukashuoneisiin.

 

Tarkoituksenamme on hankkia lahjoituksina käytettyjä taulutelevisioita seuraavin ominaisuuksin:

-          vähintään 26 ” lcd- tai led-näytöllä oleva taulutelevisio

-          toimiva kaukosäädin

-          oma virtajohto

-          oma jalusta

-          vähintään sisäänrakennettu digitaalinen DVB-T antenniviritin

-          toimiva ja siisti televisio kaikin puolin (ollut kuivassa ja tupakoimattomassa tilassa)

 

Mikäli sinulta löytyy kuvauksen mukainen televisio, josta halua luopua, niin ilmoita yhteystietosi, television merkki ja malli (löytyy television takaa tyyppikilvestä) esim. sähköpostilla meille, niin sovitaan jatkotoimenpiteistä. Voimme noutaa televisiot kotoasi tai ennakkoon sovitusta paikasta ilmaiseksi Salon vanhan kaupungin alueelta.

 

Olemme lisäksi tehneet Euronics, Salo (entinen Tekniset, Valuri), Savenvalajankatu 3, Salo kanssa sopimuksen, jossa he keräävät uusien televisioiden kotiinkuljetuksen yhteydessä toimivia televisioita lahjoitettavaksi kampanjaamme. Voitte myös itse toimittaa toimivan televisionne em. liikkeeseen ja ilmoittaa haluavanne lahjoittaa televisionne kampanjaamme. Näin vielä toimivat televisiot päätyvät hyötykäyttöön ja vanhainkotien asukkaiden iloksi. 

 

Televisiot tullaan keräämään klubimme toimesta, niihin tehdään huoltotarkastus paloturvallisuuden varmistamiseksi ja television viritetään valmiiksi antenni-TV:n kanaville Jannen Huoltomyynnin toimesta. Tarkistuksen jälkeen televisiot toimitetaan vanhainkotiin, jossa ne kiinteistön huoltomiehen toimesta asennetaan asukashuoneisiin.

 

Terveisin

LC Salo-Uskela

 

Erkki Kaskela

aktiviteettivastaava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry A-piiri A-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin