Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-D

LC Simpele

Etusivunbanneri

Ajankohtaista


Minkälaiset ne Simpeleen Antiikki ja Keräily Kesäpäivät onkaan? Missä ne pidetään ja milloin ?
Etkö malttaisi odottaa kesää ja tapahtumaa ?
Emme mekään malttaisi. Palaa oheisella videolla Edellisten messujen sunnuntai aamun tunnelmaan ja tutustu minkälaisessa ympäristössä messut järjestetään.

Antiikki ja Keräily Kesäpäivät ovat heinäkuussa 16.7.-17-7.2022 Rautjärvellä Simpeleellä Simpeleen koululla. Messujen ovet avautuvat molempina päivinä kello 10 ja ovat auki kello 16.00. Tervetuloa Rautjärvelle hyvät messuvieraat, kauppiaat ja näytteille asettajat. Nähdään heinäkuussa Simpeleellä !
Tapahtuman pääjärjestäjänä: Lions Club Simpele


Antiikki ja Keräily Kesäpäivät 2022: Korujen Kimallusta

VUODEN 2022 ANTIIKKI JA KERÄILY KESÄPÄIVÄT SIMPELEELLÄ 16.-17.7.2022 

 

 

 


Kausi 2021-2022 käyntiin Lions toiminnassa. Telttavuokraukset ovat yksi perus aktiviteettejamme. Reippaat leijonamme toimittavat ja pystyttävät telttoja tilauksen mukaan. Telttojamme tilataan erilaisiin kesäjuhliin ja tapahtumiin. Näissä kuvissa kaksi isoa telttaamme nousee Kangaskoskelle pihaan nan kutsuvierastilaisuuteen. Lions Club Simpele vastaa myös tilaisuudessa järjestyksenvalvonnasta ja liikenteen ohjauksesta. Jälleen monta tapaa tehdä hyvää.
Kangaskoski ja ovat olleet kovasti esillä viime aikoina, sillä alueella tehdään padonpurku- ja kosken ennallistamistöitä.
Hiitolanjoessa elää Suomen viimeinen alkuperäinen ja täysin luonnonvarainen järvilohikanta Laatokanlohi.
Hiitolanjoki tulee vapautumaan vaelluskalojen kulkureitiksi, ja lisääntymisalueeksi, kun kolme koskea vapautuu voimantuotannosta. Ritakoski, Lahnasenkoski ja Kangaskoski.
.


Myös klubi-illat ovat jälleen alkaneet. LC-Simpele järjestää klubikokoukset pääsääntöisesti Ravintola Lounaskulmassa Simpeleellä. Klubi-illat ja kuukausikokous ovat kuukauden toinen tiistai klo 18.00 alkaen.

Lue ajankohtaiset tapahtumat LC-Simpele Facebook sivuilta


LC-Simpele 
LC-Simpele 

D-Piirin ajankohtaisiin uutisiin pääset  tai  klikkaamalla kalenterin alla olevaa tassu kuvaketta.

Sinustako Leijonaperheen uusi jäsen? Tule mukaan auttamaan. Lions Club Simpele on mukava ja toimiva Lions Club, joka tuottaa paljon hyvää muun muassa paikkakunnan ihmisten iloksi.
Vuonna 2019 lionsjärjestössä oli 1 436 750 jäsentä yli 200 maassa. Lionsklubeja on 48 440.

"Suomi on maailman 13. ja Euroopan neljänneksi suurin jäsenmaa."
Suomi kuuluu maailman aktiivisimpiin lionsmaihin. Vuonna 2019 Suomessa on lionsklubeja noin 900 ja niissä jäseniä noin 22 000. Suomi on maailman 13. ja Euroopan neljänneksi suurin jäsenmaa.

Lions-nimi muodostuu sanoista Liberty, Intelligence, Our Nation’s Safety. Suomessa Lions-nimi tulkitaan Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nouseville Sukupolville.*** Kevään 2021 tapahtuma. Kulmat kuntoon Simpeleellä ! ***

Kulmat Kuntoon! Lions klubien valtakunnallinen haaste tapahtuman tuottamisesta omalle paikkakunnalle. Kulmat kuntoon! -talkootempauksen tavoitteena on saada miljoona suomalaista tuunaamaan lähiympäristöä kuntoon leijonien ja leojen kanssa. Siivouspäivät ovat jatkoa Suomen Lions-liiton ja Suomen yli 20 000 leijonan toteuttamaa (vuosina 2018 – 2020 ympäristöministeriön rahoittaman hallituksen kärkihankkeen Leijonat puhtaan veden puolesta hanketta. Kulmat kuntoon tukee myös Diabetes-työtä, joka on ollut yksi Lions-järjestöjen tärkeämmistä hankkeista jo vuosikymmenen ajan. Järjestön kansainvälinen säätiö LCIF toimii diabeteksen ehkäisyssä yhteistyössä kuuden merkittävän kansainvälisen järjestön kanssa, joista tunnetuimmat ovat Maailman Terveysjärjestö WHO ja Kansainvälinen Diabetes-järjestö IDF. Diabeteksen ennaltaehkäisyä tuodaan tutuksi esimerkiksi juuri kävelyn avulla. Liikunnalla on nimittäin kakkostyypin diabeteksen ehkäisyssä hyvin tärkeä rooli. Lions klubien järjestämiä diabetes kävelyitä järjestetään pitkin vuotta. Yhdistetään hyötyliikuntaa ja siivouspäivä. Pidetään itsestä huolta myös poikkeusaikoina.

Talkoilua omalla paikkakunnalla Lions Clubien ja Leo-klubien voimin. Toiminnan ja toimintapäivän voi jokainen järjestävä Lions Club päättää itse. Lions Clubit tuovat näkyvyyttä toiminnalleen ja auttavat yhdessä muiden yhdistysten ja sidosryhmien kanssa oman paikkakunnan elinvoimaisuuden ja viihtyvyyden parantamisessa. Tavoitteena on haastaa mukaan esimerkiksi koululuokkia, järjestöjä ja yhdistyksiä, kuin myös kaikkia kuntalaisia. Liikkumaan ja tekemään yhdessä hyvää. Rautjärvellä tapahtumapäivää vietetään keskiviikkona 5.5.2021.

Korona kiusana
Lions toimintaan kuten moneen muuhunkin toimintaan kuluneen runsaan vuoden aikana vaikuttanut korona kiusaa tapahtumajärjestäjiä ja eri järjestötoimijoita. Kulmat Kuntoon tapahtumapäivällä pyrimme saamaan ihmisiä liikkeelle turvallisesti ja vastuullisesti omilla kotikulmilla. Osallistuminen on helppoa ja turvallista myös
näin korona aikana. Siivotaan omaa kotipihaa, autetaan naapuria, siivotaan ja kerätään roskat pihatien ympäristöstä, lenkkipolunvarresta jne. Pääasia, että tehdään ulkona yhdessä yhteiseksi iloksi.

Käytetyt maskit roskiin !
Moni on saattanut törmätä maassa makoileviin maskeihin. Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos THL kertoo, että roskia on turvallista kerätä näin korona-aikanakin. On epätodennäköistä, että ulkona olleesta roskasta tulee tartuntaa. Ohjeena maskiroskien keräämiseen THL kertoo, että maski otetaan kuminauhasta kiinni. Ja hanskojahan me käytämme joka tapauksessa. Ehkäpä keräilykeppiä tai roskapihtejäkin.
”Klubit ja kulmat kuntoon” keväthaasteen virallinen aloitusviikko oli viime viikolla vko 16. Rautjärvellä tapahtumaa vietetään vapun jälkeen toukokuussa keskiviikkona 5.5 työnimellä: ”koko kylä siivoaa!”

Keskiviikkona 5.5 koko kylä siivoaa!

Leijonien Kulmat kuntoon! -haaste kiirii yli valtakunnan
Kulmat kuntoon! -talkootempauksen tavoitteena on saada miljoona suomalaista tuunaamaan lähiympäristöä kuntoon leijonien ja leojen kanssa. LC-Simpele on mukana siivoamassa eri yhteisöjen ja järjestöjen voimin Simpeleellä 5.5.2021. Tule sinäkin mukaan. Osallistuminen on helppoa ja turvallista myös näin korona aikana ! Siivotaan omaa kotipihaa, autetaan naapuria, siivotaan ja kerätään roskat pihatien ympäristöstä, lenkkipolunvarresta jne. Pääasia, että tehdään ulkona yhdessä yhteiseksi iloksi.
Lue ennakkojuttu ensi viikolla
terveisin LC-Simpele

Kylän yhteinen siivouspäivä alkaa keskiviikkona 5.5 jo omalta kotioveltasi ! Ole mukana päivässä! Jaa kuvia päivästäsi Facebookissa ja Instagramissa. tunnuksella
LIONS CLUB SIMPELE D-PIIRIN POSITIIVISIN KLUBI 

Piirikuvernööri Maire Vierikon sanoja lainataksemme:
”Tälle palkinnolle olisi monta upeaa klubia piirissämme olemassa, mutta tänä vuonna pysti matkaa itärajalle ja Simpeleelle.🙏
LC Simpele - piirin positiivisin klubi 2019-2020. Paljon Onnea, olette pystinne ansainneet!”

💙💛
Nöyrimmät kiitoksemme klubimme puolesta ja onnittelut kaikille klubimme jäsenille 🤩 Meillä on pienellä paikkakunnalla todella yhteisöllinen, lämminhenkinen ja ahkera klubi!! Pyrimme jatkamaan samaan malliin 💙💛

  

ASIOINTIAPU KORONATILANTEESSA  RAUTJÄRVEN KUNNAN ALUEELLA.

Lions Club Simpele toimii asiointiapuna yhdessä muiden paikkakunnan yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Lions Club Simpele ei veloita asiointiavusta. Meidän klubillamme asiointiapua tarjoaa tällä hetkellä neljä henkilöä.
Asiointiavun yhteyshenkilö klubilla on Keijo Asikainen puh. 040 8282146 Tiedustele asiointiavusta.

 

Klubi tarjoaa apua Koronaviruksen takia kotikaranteeniin määrätyille yli 70-vuotiaille, jotka eivät ole kotihoidon tai –palveluiden piirissä, sekä riskiryhmään kuuluville kuntalaisille.
Apu voi olla esimerkiksi kaupassa tai apteekissa käyntiä. Asiakas sopii käytännöt apteekin ja paikkakunnan kauppojen kanssa asioinnista. Kysy lisätietoa muun muassa tai

 

Tavoitat meidät sähköpostilla  tai  Keijo Asikainen puh. 040 8282146

 

 

TUTUSTU PIIRIN PÄIVITETTYIHIN JA UUSITTUIHIN INTERNET SIVUIHIN. NE LÖYDÄT .

 

HAKU ON PÄÄLLÄ! KYSY LEIJONALTA ! TUO ASIASI/ TAPAHTUMASI LEIJONIEN TIETOON, KATSOTAAN VOIMMEKO AUTTAA.
Lions Club Simpele kuukausikokoukset kuukauden ensimmäinen tiistai (hallitus) ja toinen tiistai (klubikokous). 

Haluaisitko sinä olla Lion ja tuottamassa hyvää omalle kotipaikkakunnalle? Tule mukaan Lion toimintaan! Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää. Tavoitat meidät verkossa FB:ssa, tai voit laittaa sähköpostia

tai tule nykäisemään meidän klubimme jäseniä hihasta, kun tapaatte kylillä.

 

 

Lions Club Simpele
Perustettu 11.3.1969
Suomen 476. Lions Club
Klubi kuuluu piiri 107-D:n alue 2:n lohko 2:een
Klubissa on tällä hetkellä 33 jäsentä.
Lue ajankohtaiset tapahtumat LC-Simpele Facebook sivuilta

LC-Simpele
LC-Simpele

D-Piirin ajankohtaisiin uutisiin pääset tai  klikkaamalla kalenterin alla olevaa tassu kuvaketta.<Syyskuu 2022>
MaTiKeToPeLaSu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Ajankohtaista D-Piiri
Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry D-piiri D-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin