Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

Seppeleenlaskutilaisuus 6.12.2018

   Perinteiseen tapaan klubimme osallistui kaksikieliseen jumalanpalvelukseen Sipoon kirkossa klo 11.00. Tilaisuus alkoi lippujen sisääntulolla, jonka jälkeen ne asetettiin alttarin eteen telineisiin.

Kaksikielisen tilaisuuden aloitti pastori Aija Wist alkusiunauksella ja päivän psalmilla. Niitä seurasivat rippipuhe ja synnintunnustus. Tämän jälkeen seurasivat synninpäästö ja päivän evankeliumi ja puhe ruotsiksi. Uskontunnustuksessa kukin käytti äidinkieltään. Lopuksi olivat isä meidän-rukous ja siunaus.

   Liput poistuivat ensin kirkosta ja sen jälkeen järjestäydyttiin marssimaan lippujen perässä vanhalle kirkolle, jossa lippujen juhlallisen saapumisen jälkeen tapahtui seppelten laskeminen eri kohteille järjestyksessä Sipoon kunta, Sipoon seurakuntayhtymä, Sipoon Karjalaiset, LC Sipoonjoki ja Sibbo Krigsveteraner.

   LC Sipoonjoki käytti viimeistä kertaa vanhaa lippuaan, joka uudistetaan kevään kuluessa vastaamaan uutta nimeä ja heraldisia vaatimuksia.

   Tilaisuuden jälkeen tarjosi seurakuntayhtymä seurakuntasalissa glögiä ja pipareita tilaisuuteen osallistuneille, joista yhdeksän oli lioneita (Ari, Tarmo, Markku, Tom, Matti J, Pertti, Kari, Pekka ja Tapani sekä lady Margareta

 

Kari Melleri teksti ja Matti J. Koski kuvatSuomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin