Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Sipoonjoki

LC Sipoonjoki

Kolme perustajajäsentä 40-v. juhlassa, vas. Harry Wahlström, Urpo Silvonen ja Tapani Alaterä

Klubin perustava kokous pidettiin 11.4.1969. Klubi kuuluu N-piiriin, jonka aluetta ovat Helsingin itäosat, Vantaa ja alueita Helsingistä itään aina Porvoota ja Loviisaa myöden. Klubin toiminta-alueena on Sipoo. Lionit vastaavat paikkakunnan ja maailman tarpeisiin. Järjestöllä on yli 1,4 miljoonaa jäsentä yli 200 maassa. Suomessa jäseniä on 25.000. We Serve - Me palvelemme on ollut järjestömme tunnuslause alusta alkaen.

 

Jäsenmäärä ja kokoontumispaikka ovat vuosien varrella vaihdelleet. Nyt kuukausikokoukset ovat ravintola Kolifejssa, Nikkilässä, talvikuukausien kolmantena torstaina alkaen klo 18:30. Jäseniä on nykyisin yli parikymmentä.

 

Klubin aktiviteettien tuotot on pääasiallisesti ohjattu seuraaviin avustuskohteisiin: Nuorisotoiminta, sotaveteraanit ja vanhukset, Lions Quest-koulutus ja lasten nettikasvatus. Klubi osallistuu palvelutalojen Linda ja Elsie toimintaan. Klubi on palvelutalojen perustajajäsen. Näiden lisäksi avustuksia ovat saaneet mm.: Sipoon partiolaiset, AR-säätiö, Auta Lasta - Auta perhettä-keräys, Sri Lankan Lions-ystävät (silmäsairaala), Haitin maanjäristyksen uhrit, avustuksia LCIF kautta, Bangladeshin naiset ja lapset, N-piirin nuorisoleiri, Stipendit kouluille ja kummiveteraani Ülo Veidenberg.

 

Puolisot, ladyt, ovat järjestäneet omia aktiviteettejä, useimmiten lionsien aktiviteettien yhteydessä.

 

PRH hyväksyi 7.6.2017 klubin uudeksi nimeksi Lions Club Sipoonjoki ry.Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin