Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-C

Lions Club

Tuusula

Aktiviteetit

Avustustoiminnan rahoittamiskesi Lions Club Tuusula järjestää erilaisia aktiviteetteja, joista kertyneet tuotot lajoitetaan lyhentämättöminä avustuskohteisiin. Aktiviteettiimme ovat luonteeltaan palvelu- tai varainhankinta aktiviteetteja.

Palveluaktiviteetissa veljemme osallistuvat työpanoksellaan aktiviteetin toteutukseen. Tälläisiä aktiviteeteja ovat mm. Sotainvalidien perinteinen syyskeräys ja vanhusten pikkujoulu.

Varainhankinta aktiviteettaja ovat mm. joulukuusen myynti ja jäidelähdön arvauskilpailu.

Lions Quest -elämisentaitoja

Suomessa on kymmeniä tuhansia nuoria, jotka ovat syrjäytyneet tai ovat vaarassa syrjäytyä. Lionsklubit tekevät arvokasta palvelutyötä tukemalla nuorison kasvamista tasapainoisiksi yhteiskunnan jäseniksi.


Lue lisää


Joulukuusen myynti

Perinteinen joulukuusien myynti alkaa marraskuussa joulukuusien noudolla. Olemme jo pitkään käyttäneet kotimaisia viljetyjä kuusia, jotka vuosien kokemuksella ovat osoittautuneet erittäin laadukkaiksi. Merkittävä osa joulukuusien myyntiä ovat yrityskuuset, jossa klubimme toimittaa yrityksille ja yhteisöille mittatilauksena tarvittavan kokoisen joulukuusen.


Lue lisää


Jäidenlähdön arvausveikkaus

Näin se ratkeaa - Kun Tuusulanjärven jäälle pystyttämämme merkkipaalu kaatuu jäittenlähdön johdosta, on se se veikkauksen kohteena oleva oikea jäittenlähtöpäivä. Merkkipaalu on pystytetty Tuusulanjärven eteläpäähän, järven keskikohdalle.


Lue lisää


Ikäihmisten puurojuhla

Järestämme joulukuussa ikäihmisten pikkujoulujuhlan yhteistyössä Tuusulan seurakunnan kanssa Seurakuntakeskuksessa. Veljemme hoitavat tilaisuuden järjestelyt ja huolehtivat vanhusten kuljetusten organisoinnista. Tapahtumasta on viime vuosina kehkeytynyt ehdottomasti Lions Club Tuusulan suurimmaksi palveluaktiiviteetiksi.


Lue lisää


Kansainvälinen nuorisovaihto

Kansainvälinen nuorisovaihto on Lions-järjestön tunnetuimpia toimintamuotoja. Siihen osallistuneet tuhannet nuoret eivät varmasti koskaan unohda saamiaan elämyksiä ja kokemuksia.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry C-piiri C-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin