Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Kausi 2006 - 2007

Veli Sulo huhtikuun kokouksen tähtenä

Huhtikuun 2007 kuukausikokousta vietettiin veli Sulo Pirhosen merkeissä. Tunnollisena klubin jäsenenä tunnettu  veli Sulo sai klubin viirin ja hänet liitettiin myös kansainväliseksi Melvin-Jones -jäseneksi.


Lue lisää


Autot eivät menneet läpi katsastuksessa

Yksikään LC Vantaankosken jäsenen auto ei läpäissyt katsastusta 16.3.2007. Eipä silti, ei sitä menty hakemaankaan, kun kokoonnuttiin :n pihalle Hakuninmaalla. Sen sijaan tultiin pitämään klubin maaliskuun kuukausikokousta.


Lue lisää


Kevään 2007 Nappulakisat

Menipä jännittäväksi tämän vuoden Nappulakisojen kohtalo, kun koko edeltävän viikon ilman lämpötila pysytteli nollan yläpuolella. Mutta niin vain kävi, että kisa-aamuna 4.3.2007 oli vielä lunta riittävästi hiihdettäväksi. Ja taivaan pilvipeitekin rakoili sopivasti, joten kisat saatiin pitää oikein hyvällä mielellä.


Lue lisää


Leijonat auttavat junioreista senioreihin

Leijonilla on vuosien saatossa ollut monenlaisia kampanjoita, joiden tuotolla on autettu elämän eri vaiheissa olevia lähimmäisiä. Viimeisen puolentoista vuoden suuri ponnistus oli Punainen Sulka 2006. Sillä kerättiin lähes neljä miljoona euroa Suomen lasten ja nuorten paremman elämän rakentamiseen.


Lue lisää


Digi-TV tulee - oletko valmis?

Tammikuun kuukausikokouksessa keskityttiin digi-TV:n tulemiseen, digibokseihin, scart-liittimiin ja satelliittikanaviin. Kaikista näistä oli kertomassa Jarmo Sipiläinen YLE:stä.  


Lue lisää


Lucia-neidot vierailivat joulujuhlassa

Kolme Lucia-neitoa vieraili klubimme joulujuhlassa Bykullassa. Juhlaa vietettiin perinteisesti hyvän tahdon merkeissä ja jouluisella mielellä. Paikalla olivat luonnollisesti myös veljien ladyt.


Lue lisää


Itsenäisyydestä iloittiin

Suomen itsenäisyyden 89. juhlapäivää vietettiin edellisvuotta lämpimämmissä, mutta tuulisissa merkeissä.


Lue lisää


Kaksi uutta veljeä

Liekö autot lisääntyneet syksyn pimeinä iltoina ja huomaamattomasti, mutta koko Bykullan mäki oli täynnä erilaisia pirssejä, kun veljet kokoontuivat omassa kolossaan marraskuun kuukausikokoukseen.


Lue lisää


Joulukortit tilaukseen

"Joulu on taas, joulu on taas... " Tai ainakin ihan kohta. Niinpä on aika tilata joulukortit itselle, omalle yritykselle tai työantajalle. Tai niitä voi tarjota ystäville ja heidän työnantajilleen.


Lue lisää


Valtakunnassa kaikki hyvin

Veljellinen rupattelu ja naurunremahdukset täyttivät tilan, kun LC Vantaankoski-Vandaforsen piti lokakuun kuukausi- ja vuosikokoustaan Bykullassa Oktoberfestin merkeissä.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin