Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Kausi 2008 - 2009

Klubimme jäsenet päätyivät lopuksi linnaan

Klubin talvikausi 2008-2009 päättyi Linnaan. Ei kuitenkaan presidentin linnaan yhtä vähän kuin kaltereidenkaan taakse, vaan tutustuimme kauniissa kevätillassa lähes kahden tunnin ajan Keimolassa sijaitsevan Linnan kartanon maastoon Gustav Åstrandin johdolla.


Lue lisää


Nappulakisat pidettiin hyvässä säässä

Maaliskuun 1. päivänä 2009 järjestettiin jälleen perinteiset Nappulakisat Seutulan koululla. Säät ovat kuluneina vuosina vaihdelleet vesisateesta jäätävään viimaan. Viime vuonna jouduttiin lumen puuttuessa juoksemaan. Tänä vuonna lunta oli sen verran, että päästiin kuitenkin taas ladulle. Ja pakkasta oli sellaiset pikkukirpeät 6,3 astetta.


Lue lisää


Nikkeä juhlittiin ja Patmosta muisteltiin

Klubitoiminnassa tarvitaan luotettavia tekijöitä ja toimen miehiä. Eräs tällainen meidän klubissamme on Juhani Helaskoski, veli "Nikke", jota muistettiin tammikuun kuukausikokouksessa. Hänelle oli ollut tullut edellisen vuoden viimeisenä päivänä täyteen seitsemän vuosikymmentä.


Lue lisää


Taas pohdittiin verkkoviestintää

Lauantaina 17.1.2009 kokoonnuttiin jälleen N-piirin viestintätoimikunnan ja klubimme yhdessä järjestämään verkkoviestinnän päivää Bykullaan. Paikalla oli 23 leijonaa 17 klubista aivan naapurista aina Liljendaliin asti.


Lue lisää


Al Brandel uskoo ihmeisiin

- Minä uskon ihmeisiin. Olen nähnyt niitä omilla silmilläni. Näin toteaa Lions International-järjestön kansainvälinen presidentti Al Brandel vuodenvaihteen 2009 tervehdyksessään.


Lue lisää


Kunniakäynti Hietaniemen hautausmaalla

Kunnioitamme Suomen sotaveteraaneja ja sankarivainajiemme muistoa kunniakäynnillä Hietaniemen sankarihaudalla 10.1.2009. Siellä lasketaan N- ja B-piirien seppeleet Sankariristille ja marsalkka Mannerheimin haudalle.


Lue lisää


Klubimme osallistui itsenäisyyden juhlintaan

Kuten joka vuosi, niin tänäkin vuonna klubimme lippu ja joukko jäseniämme osallistuivat Itsenäisyyspäivän viettoon Vantaalla.


Lue lisää


Bykullassa opiskeltiin verkkoviestintää

Lauantaina 22.11.2008 pidettiin ensimmäinen N-piirin viestintätoimikunnan ja klubimme yhdessä järjestämä verkkoviestinnän päivä Bykullassa.


Lue lisää


Henrikistä klubin uusin jäsen

Vantaankosken klubi saa uuden jäsenen vuoden 2009 alusta. Hän on Henrik Ekström. Tämä todettiin marraskuun kuukausikokouksessa Bykullassa.


Lue lisää


Klubimme onnitteli Aviaa

Klubimme presidentti Markku Lappalainen osallistui viime toukokuussa LC Vantaa/Helsingen liitännäisklubista itsenäiseksi lionsklubiksi perustetun LC Vantaa/Avian perustamisjuhlaan eli Charter Night´iin.


Lue lisää


Tarjoamme N-piirin verkkoviestinnän koulutusta

N-piirin viestintätoimikunta ja klubimme järjestävät kuluvan talvikauden aikana kolmena lauantaina samansisältöisen verkkoviestinnän päivän. Ensimmäinen niistä on nyt marraskuussa, seuraava tammikuussa ja viimeisin huhtikuussa. Päivän vetäjänä on mediakehitysjohtaja Thorleif Johansson.


Lue lisää


Joulukortit myynnissä

Lions-joulukortit tulevat myyntiin jo kymmenennen kerran. Tämän vuoden korttitaiteilijoita ovat Maikki Parkkila ja Osmo ”Omppu” Omenamäki sekä valokuvaaja Jukka Holmström.


Lue lisää


Makkara maistui oktoberfestissa

Maistuu se makkara piirikuvernööri Jorma Laurilallekin. Tämä todettiin klubin lokakuun kuukausi- ja vuosikokouksissa, joita vietettiin perinteisesti asioiden lisäksi oktoberfestin merkeissä.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin