Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Kausi 2009 - 2010

Rooma vaihtui Vilnaan

Klubimme matkan Roomaan piti alkaa lauantaina 17.4.2010. Tämän matkan lähtövalmisteluja oli varjostanut jo muutaman päivän islantilaisen Eyjafjalla tulivuoren purkaus, joka levitti tuhkaansa ympäri läntistä Eurooppaa. Ilmassa leijuvan tuhkan vuoksi lähes koko läntinen Eurooppa oli lentokiellossa.


Lue lisää


Nappulakisat sujuivat hyvin kauniissa talvisäässä

- En muista näin hienoa säätä Nappulakisoissa ikinä, totesi veljemme Kalervo Ojanperä, kun 7.3.2010 aamulla paikkoja rakenneltiin kuntoon päivän kisaa varten.


Lue lisää


Sulo teki sen taas

Ja tapahtui Nappulakisaa edeltävänä päivänä, että veljemme Sulo Pirhonen teki sen taas. Ja nyt jo kuudennen kerran.


Lue lisää


Vastuu lasten netin käytöstä on minun

Näin todetaan valtakunnallisessa kampanjassa, jonka tavoitteena on kertoa perheille selkeällä tavalla internetin käyttöön liittyvistä mahdollisuuksista ja uhkista.


Lue lisää


Kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoille

B- ja N-piirien perinteinen yhteinen kunniakäynti Hietaniemen sankarihaudoille tehtiin lauantaina 9.1.2010 aurinkoisessa paukkupakkasessa. Kirpeästä säästä huolimatta lippurivistössä oli 60-70 lippua ja yleisöä 3 – 4 kertaa enemmän.


Lue lisää


Klubimme "Vastuu on sinun" -hankkeen pilotti

LC Vantaankoski - Vandaforsen on Suomen Lions-Liiton kauden 2010-2011 -teeman pilottiklubi. Hankkeen yhteyshenkilö klubissa on Olli Uusi-Eskola, ja sille on nimetty oma toteuttajatiiminsä.


Lue lisää


Konsertti tuotti 6000 euroa lottien kuntoutukseen

Martinus-salissa 12.11.2009 pidetty "Kirjeitä sieltä jostakin"-konsertti tuotti 6000 euroa. Raha luovutettiin 18.12.2009 käytettäväksi lottien henkiseen kuntoutukseen.


Lue lisää


Joulu on taas, joulu on taas

Niinpä, joulu on taas. Ja sitä edeltävät monet pikkujoulut, pienemmät ja suuremmat. Vantaankosken klubi vietti omansa perjantaina 18.12.2009 Bykullassa - missäpä sitä muuallakaan. Ja kotoista oli: nauru remahteli, laulu kaikui - ja pukkikin vieraili.


Lue lisää


Klubimme jäsenet kunnioittivat itsenäisyyttä

Vantaankosken leijonat ovat perinteisesti kunnioittaneet Itsenäisyyspäivän viettoa monin eri tavoin. Niin tänäkin vuonna, jolloin juhlia sävytti erityisesti Talvisodan alkaminen 70 vuotta sitten marraskuun 30. päivänä.


Lue lisää


Lotta-konsertti keräsi Martinus-salin täyteen

Marraskuun 12. päivänä 2009 Vantaan Martinus-salissa järjestämämme "Kirjeitä sieltä jostakin" -konsertti keräsi Vantaan Martinus-salin täyteen. Konsertissa esiintyivät taiteilija Päivi Mäkinen, hänen säestäjänsä Tapani Puranen sekä viisimiehinen tanssiorkesteri Regatta.


Lue lisää


Joulukortit 2009

Joulu on taas ovella. On siis aika hankkia joulukortit, ja me LC Vantaankosken jäsenet hankimme ne luonnollisesti oman klubimme kautta. Ja voimmehan me tarjota niitä ystävillemme ja liiketuttavillemmekin.


Lue lisää


Sataprosenttinen presidentti

LC Vantaankosken kauden 2008-2009 presidentti Markku Lappalainen palkittiin sadan prosentin presidenttinä SuurPNAT-kokouksessa 24.9.2009.


Lue lisää


Klubimme portaali-idean taustalla

Pähkinärinne on saanut 26.9.2009 oman paikallisportaalin verkkoon. Sen ovat tuottaneet leijonaklubi yhteistyössä kanssa. Portaalin rakenteen ja sisällön on suunnitellut itsekin vuodesta 1981 Pähkinärinteessä asunut Päivi Lipasti.


Lue lisää


Konsertti kotirintaman lottien hyväksi

LC Vantaankoski - Vandaforsen järjestää 12. marraskuuta 2009 Vantaan Martinus-salissa konsertin, jonka tuotto käytetään kotirintaman lottien hyväksi. Konsertissa esiintyy taiteilija Päivi Mäkinen ja häntä säestää Tapani Puranen.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin