Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Kausi 2010 - 2011

Veljemme Viljo Holopainen in memoriam

Klubimme perustajajäsen, veljemme Viljo Holopainen kuoli 30. toukokuuta 2011 Vantaalla. Hän oli syntynyt 16. lokakuuta 1920 Ruskealassa, luovutetussa Karjalassa.


Lue lisää


Jaakko Simojoki eläkkeelle !

Sunnuntaina 29.5.2011 vietettiin lion-veli Jaakko Simojoen läksiäisjumalanpalvelusta Myyrmäen kirkossa. Paikalla oli salin täysi kirkkokansa, eivätkä kaikki edes mahtuneet istumaan.


Lue lisää


Arandan vierailu sekä savusilakat Salvessa

Kauden päättäjäisiä vietettiin 10.5.2011 merentutkimusalus Arandalla Helsingin Jätkäsaaressa. Sää oli varsin kesäinen ja tunnelma siten varsin lämpöinen myös laivan sisätiloissa. Mukana oli yhteensä n. 35 lion-veljeä ja -leidiä. Hallituksen kokouksen jälkeen tutustuimme laivan sisätiloihin, tutkimuslaitteistoihin ja laivan komentosiltaan. Siellä laivan kapteeni Jarkko Raatikainen esitteli laivan uusinta tekniikkaa.


Lue lisää


Jan-Eric Gärkman 10.10.1970 - 26.3.2011 -  in memoriam

Klubimme nuoriin veljiin kuulunut Jan-Eric Gärkman lähti yllättäen luotamme 26.3.2011 neljänkymmenen vuoden iässä.


Lue lisää


Sulo hiihti taas pokaalin

Sulo Pirhonen teki sen taas: kävi hiihtämässä Suomen Lions-liiton hiihtomestaruuskisoissa Heinävedellä 12.3.2011. Eikä ainoastaan hiihtelemässä, vaan tuomisina oli kultapokaali.


Lue lisää


Laskiaissunnuntaina 45. Nappulahiihdot Seutulan koululla

Hieno tapahtuma jälleen Seutulassa. Lionsit järjestivät jo perinteiset nappulakisat. Kilpailu käytiin perinteisellä hiihtotyylillä vaikkakin tyyli oli vapaa. Paikalla oli yli 180 osallistujaa.


Lue lisää


Vantaankosken leijonat Jumbossa

Vantaankosken Lions-klubi järjesti la 26.2.2011 kauppakeskus Jumboon reipashenkisen tapahtuman, jossa mainostettiin 6.3.2011 tulevaa Nappulakisaa Seutulan koululla.


Lue lisää


Nappulakisat jälleen maaliskuun alussa

Maaliskuun 6. päivänä 2011 pidetään jo perinteiset Nappulakisat Seutulan koululla. Nyt 45. kerran järjestettävien Nappulakisojen historia alkaa vuodelta 1966 Myllymäen koululta.


Lue lisää


Joulujuhlaa Seutulan VPK:n talolla

LC Vantaankoski-Vandaforsen vietti jälleen perinteistä joulujuhlaa, tällä kertaa Seutulan VPK:n talolla. Paikalla oli reilut 40 veljeä ja leidiä.


Lue lisää


Tutustuimme vapaaehtoisen palontorjuntaan

Marraskuun kokous pidettiin Vantaan VPK:n, Wanda FBK:n, vieraana Vantaankoskella.


Lue lisää


Saamme edelleenkin vastuuta

Suomen Lions-liiton hallitus on päättänyt perustaa Vastuu on minun -työryhmän. Kyse on valtakunnallisesta, lasten turvalliseen nettikäyttäytymiseen ohjaavasta hankkeesta, jossa klubimme on ollut pilottina.


Lue lisää


Olimme sienessä Siuntiossa

Kauden ensimmäinen kokous pidettiin Stina ja Juhani Helaskosken kesämökillä Siuntiossa sienestyksen merkeissä.


Lue lisää


LPJ- ja APJ-seminaari Bykullassa

N-piirin lohkojen ja alueiden puheenjohtajien seminaari pidettiin 7.8.2010 klubimme kotipesässä Bykullassa. Yhtä lukuun ottamatta kaikki lohkojen ja alueiden puheenjohtajat osallistuivat siihen


Lue lisää


Klubimme kantoi vastuuta

Vastuu on minun on kuluvan kauden kotimainen teema. Se on teemana myös samannimisessä , jolla pyritään auttamaan perheitä kohtaamaan kotitietokoneen ja internetin käyttöön liittyviä haasteita.


Lue lisää


Leijonat kuumailmapallolennolla

Alkukesällä Hämeenlinnan matkalla päätettiin järjestää halukkaille klubin veljille ja leideille mahdollisuus kuumailmapallolla lentoon. Järjestelyjen jälkeen lento toteutettiin 15.8.2010 ja mukana oli yhteensä 9 veljeä ja leidiä.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin