Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Klubin perustoiminnoillakin tehdään hyvää

Marraskuun kuukausikokouksen veikkauksen piti Matti Sollamo (keskellä), ja sen voitti klubin presidentti Micke Wackström. Jarkko Leino antaa voittajalle ansaitut aplodit.

Lions-klubit keräävät varoja monenlaisilla aktiviteeteilla, joiden tuotolla tuetaan kulloinkin valittuja kohteita.

 

Lions Club Vantaankoski-Vandaforsenilla merkittävin varainhankinta on vuosittain järjestettävät Nappulakisat. Sen tuotto menee lasten ja nuorten hyvän elämän tukemiseen. Ensi keväänä kisat järjestetään 5.2.2023. Ja toukokuun loppupuolella osallistutaan Kytke-festareihin Kanniston koululla.

 

Mutta vuoden mittaan on monenlaisia pienempiäkin toimintoja, joilla kerätään varoja klubin sisällä.

 

Yksi niistä on kuukausikokouksessa järjestettävä tietokilpailu – usein enemmänkin veikkaus – jossa osallistujat maksavat pienen maksun.

 

Muuan on myös joka joulua edeltävä Lions-joulukorttien hankkiminen joulutervehdyksiä varten. Puolet klubien jäsenten ostamien korttien ostohinnasta jää klubin omaan käyttöön jaettavaksi lapsille ja nuorille.

 

On niin monta tapaa tehdä hyvää.

 

Teksti: Thorleif Johansson

Kuva: Jukka NurmivaaraKlubin jäsenet Jukka Nurmivaara (kuvassa) ja Thorleif Johansson toimittivat klubin jäsenten tilaamat joulukortit veljille marraskuun lopulla. Tässä ollaan Jaakko Haltian kotimaisemissa. Kuva: Thorleif Johansson.Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin