Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

LC Vantaa / Etelä siirsi vastuuta LC Vantaankoskelle

Luovutuskirja on allekirjoitettu. Vas. LC Vantaankosken talouskomitean puheenjohtaja Jarkko Leino, LC Vantaa / Etelän presidentti Håkan Sandell, rahastonhoitaja Timo Suurnäkki ja LC Vantaankosken tulevan kauden rahastonhoitaja Markku Lehtikuusi.

Luovutuskirjan allekirjoitusvuorossa LC Vantaankosken tulevan kauden rahastonhoitaja Markku Lehtikuusi.Vuonna 1971 perustettu lopettaa toimintansa 30.6.2020. Takana on kunnioitusta herättävät vuosikymmenet yhteisen Lions-aatteen toteuttamiseksi omalla toimialueella.

 

LC Vantaankoski-Vandaforsen on vuosien varrella osallistunut moniin yhteisiin hankkeisiin LC Vantaa / Etelän kanssa. Eräs niistä oli vuonna 2017 pidetty  sekä viime vuonna arkunkantoavun tarjoaminen yhdessä silloin, kun kantajia ei ole ollut riittävästi.

 

Eräs LC Vantaa /Etelän oman alueen aktiviteeteista on ollut jakaa stipendejä Myyrmäessä ja Martinlaaksossa sijaitsevien koulujen oppilaille.

 

Niinpä LC Vantaa / Etelä on nyt päättänyt siirtää stipendien jakamisvastuun ja siihen liittyvät varat jatkossa LC Vantaankoski-Vandaforsenille.

 

Tiistaina 16.6.2020 kokoontui pieni ryhmä allekirjoittamaan Luovutuskirjan, jolla taataan tämän Lions-palvelun jatkumisen Etelä-Vantaalla.

 

Tapaamisen ilmapiiri oli koronasta huolimatta iloinen, ja voitiin todeta, että Lions-aate on edelleen voimissaan.

Se ilmeni mm. siten, että LC Vantaa / Etelä auttaa osaltaan LC Vantaankosken liitännäisklubia Vantaa / Rubiinia itsenäistymään Kivistössä syksyllä. Meneillään on siis ikään kuin sukupolven vaihto, josta lopettava klubi voi olla ylpeä ja iloinen.

 

Teksti ja kuvat: Thorleif JohanssonSuomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin