Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Leijonia kuvattiin AlfaTV:n ohjelmaa varten

Toimittaja Marjo Rantanen (vas.) haastatteli Suomen Lions-liiton toiminnanjohtaja Maarit Kuikkaa ja puheenjohtaja Aarne Kiviojaa.
Tiistaina 17.12.2019 Suomen Lions-liiton puheenjohtaja Aarne Kivioja, toiminnanjohtaja Maarit Kuikka ja Salaperäinen leijona oli kutsuttu TV-kuvaukseen Wanhaan Satamaan.

Siellä loistava toimittaja Marjo Rantanen haastatteli heitä osaksi Uudenvuodenpäivänä eli 1.1.2020 AlfaTV:ssä esitettävää ohjelmaa varten.

On ilo seurata ammattilaisten työtä! Paljon pieniä osatehtäviä ideasta käsikirjoituksen kautta kuvauksiin, taustakuviin, maskeeraja, kuvaajat, äänimiehet, kuvausavustajat...

Jokainen tietää tehtävänsä eikä kukaan saa hermoromahdusta. Näennäinen sekasorto onkin mitä tarkemmin ajoitettu osaamisen näyte. Nytkin kuvauksissa pysyttiin hienosti aikataulussa, jota ohjaili mediaveteraani Veli-Antti Savolainen.

Päivän mittaan haastateltiin lukuisia eri henkilöitä eri taustoilla. Leijonat on vain yksi osa tulevaa ohjelmaa. Mutta nyt edessä on seuraava vaihe eli editointi. Jäämme jännityksellä odottamaan, mitä tuleman pitää...

Teksti ja kuvat: Thorleif Johansson

PS. Siitä Salaperäisestä leijonasta: tarkemmin tarkasteltuna hän taisi olla LC Vantaankoski-Vandaforsenin Jarkko Leino. Mutta ei kerrota kenellekään...Aarne ja Maarit kiltin leijonan syleilyssä.
Aarne ja Maarit kiltin leijonan syleilyssä.
Salaperäinen leijona paljastui...
Salaperäinen leijona paljastui...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin