Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Syyskuun 2021 kuukausikokous

Past presidentti Kaj Vuorinen ojensi veli Matti Sollamolle villaneuleen hänen täytettyään kesäkuussa 80 vuotta. Pitkä koronasulku siirsi klubin toiminnan etäyhteydelle. Kyllä toiminta niinkin pyöri, mutta yhteisöllisyys on toiminnassa vähän kärsinyt.

 

Nyt siirrytään kohti normaalitoimintaa ja Klubin varsinainen kauden 2021-22 ensimmäinen yhteinen kuukausikokous voitiin pitää 16. syyskuuta.

 

Juoksevien asioiden lisäksi  purettiin aika nippu vuoden aikana  kasautuneita  muistamisia ja palkitsemisia.

 

Presidentti Kari Ristivehmas muisti veli Tom Pehkosta, hänen täytettyään 50 vuotta. 

Pyöreitä vuosia Lions toiminnassa mukana olleita veljiä oli useampia. Heitä muistetaan rintamerkkiin liitettävällä merkillä.

 

Teksti: Timo Mustonen

  


Kansainvälinen Golden Centennial 100-jäsenpalkinnon sai veli Thorleif Johansson.Kansainvälisen Membership Key-jäsenpalkinnon sai veli Jarkko Leino.

N-piirin 1. varapiirikuvernööri Kjell Wikström vieraili klubissamme. Veli Kjell kertoi piirin tulevista toiminnoista, kuten Nuorisovaihto-leireistä, jotka taas ensi kesänä alkavat. Hän myös kertoi mm ARS:in rahoituksesta. 

 

 

Klubi on hankkinut sydäniskurin Bykullaan. Veli Markku Lehtikuusi oli kutsunut sydäniskurikouluttaja Harri Karleniuksen paikalle. Hän kävi läpi sydäniskurin toiminnot sekä näytti miten sydäniskuri toimii ja missä tilanteissa sitä pitää käyttää. 

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin