Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Tammirinteellä hypitään jatkossa trampoliinilla

 Veli Jarkon auton takaovi auki ja siellä se on: tampoliini lasten hyppiä. Vasemmalla Jukka Nurmivaara, Tommi Hiltunen, Veikko Liinakoski ja Jarkko Leino.
Tammirinteen vastaanottokodissa hypitään jatkossa iloisesti, mutta turvallisesti. Sen takaa LC Vantaankoski-Vandaforsenin sinne lahjoittama trampoliini.

Trampoliini on hyppyalusta, jota käytetään voimisteluun, huvitteluun ja vapaa-ajan liikuntaan. Se rakentuu teräskehikosta ja jousien avulla kiristetystä kankaasta, jonka antaa hypyille vauhtia ja menininkiä. Vaaratilanteitten estämiseksi trampoliinia kiertää turvaverkko.

Maanantaina 10.12.2019 LC Vantaankoski-Vandaforsenin jäsenet Veikko Liinakoski, Jarkko Leino sekä Jukka Nurmivaara kävivät viemässä Tammirinteelle suoraan joulupukin pajasta noudetun, ulkosäänkin kestävän trampoliinin. Ideaa lahjasta oli tiedusteltu joulutontulta hieman jo etukäteen, ja niinpä se näkyi olevan mieluinen.

Tammirinteen puolesta lahjoitusta olivat vastaanottamassa Tammirinteen puolelta esimies Tommi Hiltunen sekä Johanna Aaltonen.

Tammirinteen vastaanottokoti on tarkoitettu alle 12-vuotiaille huostaanotetuille lapsille.

Joskus perheen voimavarat eivät riitä lapsen tai nuoren kasvun ja kehityksen turvaamiseen. Tällaisissa tilanteissa lapsen kasvatus järjestetään oman kodin ulkopuolella. Tammirinne on eräs näistä paikoista, ja klubimme on halunnut vuosittain tukea sen toimintaa keväisillä retkillä Linnanmäelle ja joululahjoin.

Teksti: Thorleif Johansson
Kuvat: Jukka Nurmivaara


Ulkosäänkin kestävä trampoliini tuotiin ensin sisään odottamaan sijaituspaikkaansa. Vas. Jarkko Leino, Veikko Liinakoski, Tommi Hiltunen ja Johanna Aaltonen.
Ulkosäänkin kestävä trampoliini tuotiin ensin sisä...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin