Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LC Vantaankoski-Vandaforsen

Vantaan Kivistöön perustettiin lionsklubi

Keskiviikkona 2.9.2021 kymmenen innokasta naista kokoontui Kivistön asukastila Rubiiniin perustamaan uutta lionsklubia. Mukana olivat myös opasleijonat Jukka Nurmivaara ja Tapio Pousi.

Klubimme liitännäisjäsenet itsenäistyivät keskiviikkona 2.9.2020, kun Vantaan Kivistöön perustettiin lionsklubi Vantaa / Rubiini-Rubinen.

 

Uuden klubin toiminta-alue on Kivistön suuralue. Tämän syksyn toimintasuunnitelmassa on muun muassa palvelu- ja avustusaktiviteetti ”Auta Lasta, Auta Perhettä”, jossa kauppaan saapuvia asiakkaita pyydetään ostamaan yksi ylimääräinen tuote kaupasta ja lahjoittamaan se lionsklubin keräyspisteeseen. 

 

Keräyspäivän jälkeen lionit toimittavat lahjoitetut tuotteet paikalliseen diakoniatyöhön, joka jakaa tuotteet asiakkailleen.

 

Moni perhe on viime vuosina osallistanut myös lapsensa tällaiseen aktiviteettiin. Samalla kun lapset näkevät, ettei kaikilla mene yhtä hyvin, he oppivat ymmärtämään toisista huolehtimisen sekä avun antamisen tärkeyden.

 

Tänä syksynä uusi klubi tuottaa myös Kivistön suuralueen kalenterin, jonka kuvat kertovat alueen monipuolisesta toiminnasta ja historiasta.

 

Klubi kokoontuu Kivistön suuralueen yhteisessä asukastila Rubiinissa, jota hallinnoi alueen aktiivinen yhteisötoimija MarjaVerkko.

 

Klubimme jäsenet Jukka Nurmivaara ja Tapio Pousi toimivat uuden klubin opasleijonina ja yhteyshenkilönä on Thorleif Johansson.

 

Teksti ja kuva: Thorleif Johansson

 

Linkit:

 

Lions Club Vantaa /Rubiini-Rubinen:

MarjaVerkko:Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin