Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

Vantaa /

Rubiini-Rubinen

LC Rubiini-Rubinen oli mukana Nappulakisoissa

LC Vantaa / Rubiini näkyi mm. Nappulakisojen ilmoittautumistiloissa. Tässä presidentti Airikki Pousi päivystysvuorossa.

LC Vantaankoski-Vandaforsen järjesti Seutulan koululla 1.3.2020 Nappulakisat. Sääolosuhteista johtunut hiihdon vaihtuminen juoksuun ei vähentänyt merkittävästi tapahtumaan osallistujien määrää.

 

Myös LC Vantaa / Rubiini-Rubinen oli paikalla niin ilmoittautumissalissa kuin toteuttamassa osaltaan kahvilapalveluakin.

 

Tapahtuma on vuosien varrella saanut kyläjuhlan piirteet. Niinpä 144 juoksijalla ja heidän huoltajillaan oli tilaisuus kokea paljon muutakin: tutustua paloautoon, oli poninratsastusta, kahvio, makkaraa, lettuja ja arpajaisetkin.

 

Tule tapaamaan meitä

 

Nappulakisojen tapaan LC Rubiinin voit kohdata mitä erilaisimmissa tapahtumissa. Jos Sinua kiinnostaa hyvän tekeminen, hyvien ystävien saaminen ja haluat osallistua Kivistön alueen hyvinvoinnin rakentamiseen, ota meihin yhteyttä: 

 

Seuraavan kerran tapaat meidät Kivistön Alepan edessä 21.3.2020 kello 10-14. Olemme siellä Auta Lasta – Auta perhettä -aktiviteetin merkeissä.

 

Pyydämme Alepaan tulevaa asiakasta ostamaan yhden ylimääräisen tuotteen ja lahjoittamaan sen keräykseen, jonka kaikki tuotteet toimitetaan apua tarvitseville perheille. Asiakas itse päättää millaisen ja minkä hintaisen tuotteen haluaa ostaa. Keräyspäivän päätteeksi kaikki tuotteet toimitetaan ennalta sovitulle kohderyhmälle esimerkiksi turvakotien lapsiperheille tai paikallisen diakoniatyön kautta varattomille. 

 

Lisää kuvia Nappulakisoista löydät sen kotisivuilta 

 

Teksti: Thorleif Johansson

Kuvat: Erik Åstrand


 Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin