Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

Vantaa /

Rubiini-Rubinen

Lionsklubiimme liittyi uusi jäsen

Liittämisseremonia meneillään. Vas. klubin presidentti Airikki Pousi, uusi jäsen Satu Nystedt, hänen klubikumminsa Astrid Nurmivaara, opasleijona Tapio Pousi, Päivi Wickström, jäsenlupauksen vastaanottaja Thorleif Johansson, Pirjo Kortteisto ja selin Marita Lehikoinen.
LC Rubiini-Rubinen sai uuden jäsenen, kun Satu Nystedt liittyi klubiin 8.10.2019 pidetyssä klubikokouksessa.

Ilta oli iloinen, kuten liittämisseremonian lopussa todettiin:

”Lion Satu! Kanna jatkuvasti lions-merk¬kiä¬si, josta oikeutetusti voit olla ylpeä. Toivotamme sinulle onnea ja lausumme sinut tervetulleeksi Lionsklubien Kansainväliseen Järjestöön, joka on laajin maailman kaikista palvelu-klubien järjestöistä.

Olemme onnellisia ja ylpeitä saadessamme sinut klubimme jäseneksi.”

Idea liittymisestä LC Rubiiniin syttyi 7.9.2019. Kivistön, Seutulan ja Keimolan ainoana naisklubina LC Rubiini-Rubinen esitteli siellä Lions-aatetta.

Mikä se sitten on?

Lionstoiminta on lionsklubin muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa. Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin.
 
Lionsklubien muodostamaan yhteisöön kuuluu Suomessa noin 900 ja maailmassa 48 440 lionsklubia.
 
Suurin osa lionsklubien palvelutyöstä tapahtuu omalla paikkakunnalla, omassa lähiyhteisössä. Tyypillisiä aktiviteetteja ovat nuorten harrastusten tukeminen, vanhusten auttaminen,  lähiympäristön kunnostaminen, veteraanien tukeminen, konserttien ja muiden yleisötapahtumien järjestäminen… On niin monta tapaa tehdä hyvää…


Innostuneiden ilta

Jukka ja Astrid Nurmivaaran viehättävässä kodissa pidetty ilta oli vauhdikas. Ytimen antoi luonnollisesti uuden jäsenen liittäminen klubiin, mutta paljon oli muutakin, tulevaisuuteen suuntaavaa.

Käytiin lävitse ja sovittiin yksityiskohtia siitä, miten osallistutaan  Joulutorille 15.12.2019.

Todettiin alustavasti 19.4.2020 Katrinebergin kartanossa pidettävä Hyvän Olon Päivä. Vaikka siihen on aikaa, niin toisaalta: se on aivan kohta.

Klubin jäsenet ovat hyvin aktiivisia: toiset työelämässä, jotkut eläkeläisinä. Siitä huolimatta intoa ja innostusta tuntui riittävän. Mitäpä, jos Sinäkin lähtisit mukaan tekemään hyvää alueesi asukkaille? Lue lisää .

Teksti: Thorleif Johansson
Kuvat: Jukka Nurmivaara


Aloitettiin jäsenlupauksella, jonka otti vastaan THorleif Johansson (LC Vantaankoski-Vandaforsen). Uuden jäsenen Sadun (keskellä) vasemmalla puolella preidentti Airikki Pousi ja oikealla puolella klubikummi Astrid Nurmivaara.
Aloitettiin jäsenlupauksella, jonka otti vastaan T...
Lupaus on annettu ja kummi kiinnittää rintaan Lions-jäsenmerkin.
Lupaus on annettu ja kummi kiinnittää rintaan Lion...
Sitten lämmin tervetuliaishalaus!
Sitten lämmin tervetuliaishalaus!

Ja lopuksi kynttilän sytyttäminen valaisemaan elämää ja antamaan voimaa ja iloa toteuttaa Lions-palvelutehtävää.
Ja lopuksi kynttilän sytyttäminen valaisemaan eläm...
On niin monta tapaa tehdä hyvää... Lähde Sinäkin mukaan!
On niin monta tapaa tehdä hyvää... Lähde Sinäkin m...

Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin