Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

Vantaa /

Rubiini-Rubinen

Liity jäseneksi

Lionstoiminta tarjoaa mahdollisuuden palvella avun tarpeessa olevia ihmisiä.  Vapaaehtoisena toimiessasi saat myös elämääsi uutta sisältöä. Vapaa-ajan käyttämiselle tulee mielekäs vaihtoehto.

 

Vapaaehtoistyötä apua tarvitsevien hyväksi

 

Teemme vapaaehtoistyötä niin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksikin. Toimintaa on paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. 

 

Me palvelemme Kivistön suuraluetta

 

Lionsklubien tärkein palvelun kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Meillä se tarkoittaa Kivistön suuraluetta. Kohteina ovat muun muassa koulut ja päiväkodit, vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset sekä lasten liikuntaharrastukset.

 

Lions-järjestö ei korvaa yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät julkisin varoin hoitamatta. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

 

Palvelemisen lisäksi autamme taloudellisesti. Klubit keräävät varat avustuskohteisiinsa järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia.

 

Paikallisen auttamisen ohella osallistumme myös kansallisiin ja kansainvälisiin katastrofikeräyksiin.

 

Uusia ystäviä

 

Me lionit tiedämme, että lionstoimintaan antamamme aika auttaa meitä kehittymään myös ihmisinä. Saamamme hyvä palaute antaa hyvän mielen, ja se antaa taas uutta intoa olla mukana toiminnassa.

 

Lionstoiminnan kautta hankimme myös uusia ystäviä. Syntyy yhdessä tekemistä ja yhteisöllisyyttä. On mahdollisuus kuulua johonkin, olla ryhmän jäsen. Se on jokaiselle tärkeää.

 

Kehitä itseäsi

 

Lions-järjestö valmentaa sinua toimimaan omassa klubissasi. Saat mielenkiintoisia tehtäviä ja osallistut palveluaktiviteetteihin sekä tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Lionsklubissa voit parantaa omia esitys- ja ryhmätyötaitojasi ja opit muilta jäseniltä uusia asioita asuinpaikkakunnastasi.

 

Jos intoa riittää, voit edetä oman klubisi presidentiksi ja sen jälkeen piirihallitukseen ja jopa valtakunnan tai kansainvälisiin lionstehtäviin.

 

Jäsenanomuslomake alla.

 

 

Lisätietoja:

 

Päivi Wickström

+358400776999

 

.

Jäsenhakemus

Liittyminen lionsklubiin antaa elämääsi uutta sisältöä. Jos toimintamme kiinnostaa Sinua, lähetä tietosi tällä lomakkeella meille.


Lue lisää


Suomen Lions-liitto ry Suomen Lions-liitto ry N-piiri N-piiri
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin