Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ajankohtaista nuorisovaihdossa

Nuorisovaihdossa eletään mielenkiintoisia ja nuorille hakijoille jännittäviä aikoja.

   

N-piirissä oli yhteensä 11 hakijaa, suuret kiitokset kaikille klubeille, jotka olette ansiokkaasti tukeneet nuorten pääsyä nuorisovaihtoleireille.

Toivottavasti ensi kaudella hakijoita löytyy lisää ja innokkaita klubeja tukemaan tätä kansainvälistä nuorisoaktiviteettiä.

 

Hakemukset on käsitelty Suomen Lions-piirien yhteisessä kokouksessa Tampereella 25.-26.01.2020. Toivottavasti N-piirin nuorille matkakohteet kiinnostavat ja ilahduttavat.

Olen laittanut nuorille ja klubien vastuuhenkilöille tiedot, minne nuoret pääsevät kesäseikkailuun. Odottelen heiltä vastauksia, jotta voin laittaa hakemukset eteenpäin.

 

Eri kohdealueille on Suomessa omat yhteyshenkilönsä. Yhteyshenkilö ottaa nuoriin yhteyttä lähiaikoina. Hän saa hakemukset, sen liitteet ja allekirjoitukset. Hakijat käyttävät jatkossa omaa hakemusnumeroaan (esim. FIN 107 N-01 jne.) kaikissa viesteissä, se helpottaa yhteyshenkilön toimintaa.

 

Matkan ajankohta ja varaus:

Matka voidaan varata vasta, kun kohdealueelta on tullut vastaanotto- ja lähtöpäivä. Sen jälkeen jokainen varaa itse lennot siten, että on perillä annettuna ajankohtana oikeassa paikassa. Tämä on erittäin tärkeää, sillä vastassa on aina Lionsjärjestön edustaja! Vain muutamaan kaukokohteeseen tehdään yhteinen matkavaraus. Siitä kerrotaan lisää niille, joita se koskee.

 

Infotilaisuus: 19.4.2020

Kaikille N-piiristä maailmalle lähteville nuorille järjestetään yhteinen infotilaisuus sunnuntaina 19.4.2020 klo 14.00 alkaen Yhdistyskeskuksen Pikku-Mitassa, Porvoossa. Kutsu tarkempine tietoineen tulee lähempänä ajankohtaa.

Infotilaisuus koskee hakijaa, huoltajaa (myös muu perhe voi osallistua) ja klubin nuorisovaihdon vastuuhenkilöä.

 

 

Lionsterveisin Leena 

                                                           

Leena Kuismanen                                                                           

LC Porvoo Blanka                                                                   

                                                    

+35840 578 6465 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook