Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirihallitus koolla toista kertaa

Nelosalueen puheenjohtaja Maila Hongisto raportoi lukuisista tapahtumista ja onnistuneesta aluefoorumista, jossa oli ollut yli 50 osallistujaa.

Piirihallituksen kauden toisen kokouksen pitopaikkana oli sympaattinen Yliskylä, johon ehti lakosta huolimatta enemmän väkeä kuin oli muistanut ilmoittautua.

 

Illan alussa 1VDG Markku Vesikallio paljasti ensi kauden teemansa: Hyvin käytetty aika. 2VDG/koulutusjohtaja Markku Helle kertoi toteutuneista ja tulevista koulutuksista ja rahastonhoitaja Pentti Mäkinen totesi piirin rahatilanteen olevan varsin mainio.

 

Make Vesikallio paljasti ensi kauden teemansa: Hyvin käytetty aika.Alueen puheenjohtajien raporteissa kuultiin, että aktiviteetteja riittää, joulun alunen pursuaa joulukonsertteja ja uusia jäseniä on tavoiteltu muun muassa kassijakeluin.

Huolenaiheitakin tuli esille, muutamat pienet klubit kaipaisivat yhteistyötä aktiivisempien kanssa, aluefoorumeita pitäisi edelleen kehittää aktiivisuuden lisäämiseksi ja raportoinnit eivät kaikilla pelaa. Ja kuten piirikuvernööri Jenni Luomalakin totesi alkupuheessaan, joillain klubeilla on havaittavissa selvää väsymistä ja leijonahengen puutetta.

 

Jäsentoimikunnan puheenjohtaja Merja Carlander pohti jäsenlupauksen keventämistä, uuden jäsenen liittymismaksun siirtämistä klubien maksettavaksi ja muistutti, että jokainen aktiviteetti on samalla jäsenhankintatilaisuus.

Nuorisovaihdon Leena Kuismanen antoi kiitosta siitä, että klubit ovat jo hyvin maksaneet leirimaksuja.

Sri Lankan ystävien Raino Heinonen muistutti, että häntä voi pyytää klubivierailulle kertomaan silmäsairaalasta tai kummilapsista.

 

Anskun pöytäkirja syntyi kierrätyspaperille :)Kuulimme myös Jyri Kurjelta kevään diabeteskävelystä ja mahdollisesta yhteistyöstä Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

Viestinnällä oli iloista kerrottavaa siitä, että nyt on peräti 60 klubia päivittänyt kotisivunsa siten, että sieltä löytyy vähintään yhteystieto ja kauden hallituskokoonpano.

Illan päätteeksi katseltiin vielä rauhanjulistekilpailun satoa ja äänestettiin piirin ehdokkaasta.

Teija Loponen

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook