Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirihallitus verkossa


Piirihallituksen kokous GoToMeetingin avulla toimi hienosti.Piirihallituksen viimeinen kokous 23.4.2020 pidettiin ensimmäistä kertaa verkossa. Etukäteen hyvin valmisteltu kokous lähti vauhtiin kuten oli suunniteltukin VDG-Markkujen hoitaessa tekniikan.
Piirikuvernööri Jenni Luomala avasi kokouksen nostaen esiin myös yhden päätettävän asian, piirin kriisirahaston varojen käytön. Koska nyt korona-aikaan vanhuksia autetaan hoitamalla ruoka-apukassien kuljettamista niitä tarvitseville, oli ehdotuksena antaa lapsiperheille tukea Ensi- ja turvakotien liiton kautta.  Ehdotus sai kannatusta ja hyväksyttiin. 

Toimintakertomuksen esitteli PDG Heikki Tuomala nostaen esiin erityisesti hänelle tärkeitä asioita viime kaudelta. Tilinpäätöskertomuksen yhteydessä hän kiitti erityisesti Jorma Nisulaa siitä, että kokouskustannuksissa säästettiin hienosti rahaa.

Tuleva piirikuvernööri Markku Vesikallio esitteli tulevaa kautta toimintasuunnitelmansa kautta. Maken teemana on Hyvin käytetty aika. Ensi syksy tulee olemaan todella kiireinen, sillä korona siirtää monia kevään tapahtumia ja koulutuksia syksylle. Paljon uuttakin on tulossa, muun muassa verkkovalmennukset, liiton kumppanuusohjelman hyödyntäminen sekä puhevalmennus yhteistyössä B-piirin kanssa.
LCIF:n kampanja 100 halutaan hoitaa kunnialla loppuun piirimme osalta ja samoin ARS-tietoisuutta kasvatetaan.
Make esitteli myös uuden piirihallituksen ja muut kautensa vastuuhenkilöt.
Tuleva rahastonhoitaja Anne-Maarit Bärlund avasi talousarviota kaudelle 2020-2021. 

Nykyinen rahastonhoitaja Pentti Mäkinen kertoi piirin tämänhetkisestä taloustilanteesta. 2. VDG Markku Helle puolestaan päivitti piirin rekisteröinnin ja sääntömuutoksen tilanteen. 
Puheenvuorot jaettiin myös alueen puheenjohtajille ja toimikuntien vetäjille. Oli ilo kuulla, että digiloikat ovat onnistuneet klubeissa ja niissä on myös tehty erilaisia avustustoimia koronan riskiryhmiin kuuluviin liittyen. Näistä koronaan liittyvistä avustustoimista viestintä toivoo kovasti tietoja, kokemuksia ja kuvia, jotta tätä hyvän tekemistä saadaan esille. Ruokakassiapuun kaivattaisiin kovasti lisää käsiä, halukkaat voivat ilmoittautua Jyri, Jylppy Kurjelle. Yhteystiedot ja lisätietoja löytyy kotisivuiltamme.

Piirin vuosikokous siirtyy sekin virtuaalisesti järjestettäväksi, tiistai-iltana 26.5. toteutettavaksi. Siitä tulee aivan lähiaikoina lisää tietoa. Yksikään klubi ei sähköistä kokousta heille tehdyssä kyselyssä vastustanut.

Teija Loponen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook