Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Tule uuden kulttuurileijonat-klubin järjestäytymiskokoukseen 9.9.2019

Kutsu uuden kulttuuripainotteisen Lions-klubin järjestäytymiskokoukseen 9.9.2019

Oletko kiinnostunut toisten auttamisesta? Kiinnostunut myös kokemaan kulttuuria säännöllisesti hyvässä porukassa? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, olet juuri etsimämme henkilö!

 

Uusi työnimellä Kulttuurileijonat kulkeva teemaklubi polkaistaan käyntiin N-piirissä.

 

Klubin päätavoite on järjestää ikäihmisille ja muille apua tarvitseville aikuisille erilaisia virkistystapahtumia mm. mahdollistaa heille kulttuurinautintoja. Varat toimintaan on ajateltu kerättävän kulttuurinnälkäisten klubilaisten ja muiden innokkaiden lipputulojen ylijäämällä.


Aika:
maanantai 9.9.2019 klo 18 – 20

Paikka: Ravintola Nyyrikki, Taverna Pohjan Akka, Pohjolankatu 2, 00610 Helsinki (sisäänkäynti Osmonpolun puolelta)

 

 

Tarjoilu: omakustanteinen kahvi/tee ja suolainen

Ilmoittautumiset: lähetä sähköposti piirin jäsenjohtaja Merja Carlanderille torstaihin 5.9. mennessä. (kerro ruokarajoitteet)

Lähetän sinulle kokouksen asialistan ja Lions klubin mallisäännöt. Liitän mukaan myös lyhyen toimintasuunnitelmaluonnoksen klubin jatkomuokkausta varten.

Palveluaktiviteetit toteutetaan mahdollisimman matalalla byrokratialla ja osittain pop-up periaatteella. Klubi tulee kokoontumaan kuukausittain yhdessä erilaisiin kulttuuritapahtumiin, joiden suunnittelusta vastaavat valittavat toimikunnat (teatteri, konsertit, taidenäyttelyt, muu virkistys yms.). Klubille valitaan pieni ja ketterästi toimiva hallitus heiluttamaan tahtipuikkoa. Toki pari sääntömääräistä kokousta vuodessa pidetään.

 

 

Ideointi-iltaan 12.8.2019 osallistui iso joukko kiinnostuneita ja nyt 9.9.2019 pidettävässä järjestäytymiskokouksessa hoidetaan kuntoon perusasiat virallisesta puolesta mm. päätetään klubin nimestä, valitaan klubin toimihenkilöt, vahvistetaan säännöt ja päätetään tilien avaamisesta.

 

 

Tilaisuudessa on myös tarkoitus tutustua paremmin toinen toisiinsa ja mahdollisesti polkaista käyntiin jo ensimmäinen houkutteleva palveluhanke kulttuurin tiimoilta.

 

 

Klubi tulee toimimaan yhtenäisklubina. Vanhat ja uudet leijonat ovat tervetulleita liittymään mukaan.

 

 

Ps. Voit levittää tätä kutsua eteenpäin muillekin klubin jäsenyydestä kiinnostuneelle.

 

 

Lämpimästi tervetuloa

Merja Carlander

GMT
Lions District 107N
050 339 0965

 


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook