Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Viestintätoimikunta kokoontui

Kuvassa vas. some-vastaava Anne Sokka-Tuomala, piirikuvernööri Jenni Luomala ja viestintävastaava Teija Loponen.

N-piirin viestintätoimikunta kokousti tänään Viikissä ravintola Chicossa.  Keskustelimme viestintäkyselyyn saaduista vastauksista.  Haluammekin kiittää kaikkia vastauksensa antaneita klubeja – näiden  vastausten pohjalta on hyvä suunnitella tulevia koulutuksia.

Ensimmäisenä vuorossa on sosiaalisen median koulutusilta, joka toteutetaan verkkokoulutuksena 26.11.2019.  Ilmoitttautuminen koulutukseen on parhaillaan käynnissä.  

 

Seuraavana on viestinnän verkkokoulutus ensi vuoden puolella 28.1.2020. Näiden koulutusten lisäksi olemme myös valmiita antamaan klubeille räätälöityä koulutusta klubien omien tarpeiden pohjalta.  Koulutuspyynnöt pyydämme osoittamaan viestintävastaava Teija Loposelle s-postitse

Kaikkien näiden koulutusten jälkeen julistamme sitten keväällä kaikille piirin klubeille nettisivu- ja Facebook-sivukilpailun.  Miksi? Hyvät nettisivut ovat kaikille klubeille hyödyksi.  Niiden avulla voimme kertoa toiminnastamme vapaaehtoistyössä ja ne auttavat ihmisiä myös löytämään meidät. Voivatpa ne tuoda klubeihimme uusia jäseniäkin!

 

Teksti ja kuva: Arja Oksanen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook