Arne Ritari Säätiö

N-piirin ARS-toimikunnan puheenjohtaja Pentti Hiltunen (LC Mäntsälä), Ritari n:o 1154.

Arne Ritari Säätiön tarkoituksena on tukea ja edistää lionsklubien hyväntekeväisyyteen johtavia aktiviteetteja sekä vaalia Suomen lionstoiminnan kummin, Arne Ritarin, elämäntyötä maamme lionstoiminnan perustamisessa.

 

Säätiö toteuttaa toimintaansa jakamalla apurahoja Suomen Lions-liitto r.y:n jäsenklubien omille ja yhteisille piiri- tai liittotason aktiviteeteille sekä tukemalla muutenkin suomalaista lionstoimintaa.

 

Säätiö kartuttaa varojaan ottamalla vastaan lahjoituksia etupäässä adressi- ja ritarimaksujen kautta.

 
Arne Ritari Säätiöllä on jokaisessa piirihallituksessa ARS-puheenjohtaja. Hän tekee säätiön toimintaa tunnetuksi, ja hänen puoleensa voi kääntyä kaikissa säätiöön liittyvissä asioissa. Näitä ovat mm. adressti, ritarikillan jäsenyys sekä apurahat.

 

 

Adressit
 
ARS-adressi sopii muistamiseen niin ilon kuin surunkin päivänä. Klubi tilaa adressit piirin ARS-puheenjohtajalta.
 

 

Ritarikilta
 
Paras huomionosoitus kokeneelle, aktiiviselle klubin jäsenelle on hankkia hänelle Ritarikillan jäsenyys. Ritarikilta perustettiin 1994 ja siinä on jo yli 1200 jäsentä.

 

tapahtuu juhlallisin menoin klubikokouksen tai Charter-juhlan puitteissa.

 

Suomen Lions-liiton piirit järjestävät kerran vuodessa Ritari-tapaamisen ja liiton vuosikokouksen yhteydessä on lounas Lions-ritarieille puolisoineen.

 

Apurahat
 
Säätiö on perustamisestaan lähtien tukenut klubien palveluaktiviteetteja voimavarojensa mukaisesti. Vuosittain jaetaan apurahoina noin puolet bruttotuotosta. Suurin osa apurahoista käytetään nuorisoon kohdistuviin palveluaktiviteetteihin.

 

Lisää tietoa Arne Ritari -säätiöstä löytyy Suomen Lions-liiton sivuilta .

 

Ota yhteyttä!

 

Pentti Hiltunen
ARS-puheenjohtaja
N-piiri
040-5586488

 

 

 

N-piirillä oma ritarimiekka

N-piirin ARS-toimikunta on hankkinut miekan, joka on klubien lainattavissa Lions-ritariksi lyöntiin. Samalla juhlan arvokkuutta korostamaan on lainattavissa tyyny ja pielus.


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin