Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri Jenni Luomala

Olen Jenni Luomala Lions Club Helsinki Finlandiasta. Mukana järjestössä olen ollut 20 vuotta, joista ensimmäiset vuodet leoissa ja nyt leijonana kymmenen vuotta. Hyvät kokemukset innostivat minua jatkamaan edelleenkin järjestössä leosta leijonaksi.

 

Osallistun aktiivisesti klubini ja piirimme toimintaan. Sydäntä lähellä leijonatoiminnassa on toisten auttaminen, yhdessä tekeminen, kansainvälisyys, itsensä kehittäminen ja ystävyys. Haluan omalla esimerkilläni rohkaista lisää nuoria ja naisia mukaan upeaan järjestöömme.

 

Asun Helsingin Vallilassa perheeni kanssa, johon kuuluvat aviomies ja hänen poikansa, sekä pikkuinen koira. Ikää minulla on 40 vuotta ja työskentelen meriliikenteenohjauksessa hallinto- ja viestintäkoordinaattorina.

 

Harrastuksiini lions-toiminnan lisäksi kuuluvat ruuanlaitto, elokuvat ja matkailu. Puoliso Atte on aktiivisesti mukana klubimme toiminnassa, sekä osallistuu kansallisiin ja kansainvälisiin Lions-tapahtumiin kanssani.

 

Mielestäni tekemäämme arvokasta palvelutyötä tulisi saada enemmän suuren yleisön tietoisuuteen ja tätä kautta saisimme uusia innokkaita jäseniä mukaan. Koen tärkeänä, että toimintamme uudistuu vastaamaan tämän päivän yhteiskunnan tarpeisiin sopivaksi, vanhoja arvoja unohtamatta.

 

Yhdessä olemme enemmän!

 

Jenni Luomala

N-piirin kuvernööri kaudella 2019-2020

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook