Nuorisovaihto

Lions-nuorisovaihto on 16-21 vuotiaille nuorille tarkoitettu mahdollisuus kesäaikana tutustua toiseen maahan, kulttuuriin, nuoriin, perheoleskeluun ja kansainväliseen leiriin. Kohdemaita on ympäri maailmaa ja vaihdon pituus on kohteesta riippuen 3-6 viikkoa. Nuorisovaihdon avulla saa taatusti unohtumattomia kokemuksia ja ystäviä!

 

 

Vaihtoon lähtevä varten nuori tarvitsee "sponsorikseen" paikallisen .

 

Lisää tietoa löytyy paljon myös täältä:  

 

Tiedusteluihin vastaa Mirva Neva-aho-Simonsen ( LC Helsinki/Malmittaret)

 

Yhteystiedot

puhelin 0400 794103 iltaisin

 

.

Nuorisovaihtoon kesällä 2018


Kesän 2018 N-piirin nuorisovaihdon hakukomake ja mainos löytyvät täältä.
Hakulomake on lähetettävä 15.12.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen


Lue lisää


Kansainvälinen nuorisoleiri oli hieno kokemus!

N-piiri kansainvälinen Lions-nuorisovaihtoleiri pidettiin 6.8.-13.8.2016. Sen huoleN-piiri kansainvälinen Lions-nuorisovaihtoleiri pidettiin 6.8.-13.8.2016. Sen huolellinen suunnittelu - ja valmistelutyö mahdollistivat hienon leirikokemuksen!llinen suunnittelu - ja valmistelutyö mahdollistivat hienon leirikokemuksen!


Lue lisää


Nuorisoleirillä Porvoossa 11.8.2016

N-piirin kolmen vuoden välein järjestämä kansainvälinen nuorisoleiri pidettiin 7-13.8.2016 Porvoon Övikissa. Leiriin kuului risteily Porvoon saaristossa aina Äggskärin vanhan luotsisaaren eteläkärkeen asti.


Lue lisää


Alexandra Aarnio - Seikkailuni Kanadassa 25.6.-23.7.2016

Tänä kesänä sain upean mahdollisuuden osallistu Lionsien kesävaihtoon ja lähteä Kanadaan noin kuukauden ajaksi. Tänä kesänä sain upean mahdollisuuden osallistu Lionsien kesävaihtoon ja lähteä Kanadaan noin kuukauden ajaksi.


Lue lisää


Kaisa Mikkola: Kesävaihtarina Japanissa 2015

Olin kesällä kuukauden kestävässä Lions-nuorisovaihdossa Japanissa. Asuin kahdessa eri isäntäperheessä Osakan lähistöllä ja osallistuin myös kansainväliselle nuorisoleirille, jolla kiersimme eri kaupungeissa katselemassa nähtävyyksiä. Matka oli todella upea ja unohtumaton kokemus!


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin