Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leena Kuismanen, DC (YCEC), Piirin nuorisovaihtojohtaja

Miten ja koska sinusta tuli leijona?

Minusta tuli leijona vuonna 2004 kun Porvooseen perustettiin ensimmäinen naisklubi Porvoo Blanka. Olen klubin perustajajäsen, olin myös charterpresidentti.

 

Miksi olet edelleen mukana?

Klubimme perustamisesta asti olen ollut sitoutunut lionstyöhön. Olen edelleenkin innokas toteuttamaan klubimme tavoitteita lasten ja nuorten hyvinvoinnin parantamiseksi. Uteliaana katson millaisia haasteita leijonatoiminta voi antaa, haasteita on ollut riittävästi niin että mielenkiinto säilyy.

 

Mikä kokemus leijonissa on ollut tähän mennessä paras, ikimuistoinen?

Parhaimmat kokemukseni leijonana olemisessa ovat olleet meidän Vekarafestis-tapahtumissa, nähdessäni iloisia lapsia innoissaan pyyhältämässä kohteesta toiseen. Näiden lisäksi minulla on ollut ilo osallistua kansainvälisiin Vuosikokouksiin, tavata leijonia ympäri maailmaa ja majoittaa sekä nuorisovaihtajia että australialaisia leijonapariskuntia.

 

Tuleeko mieleesi jokin kommellus?

Pahimman luokan mokan tein meidän 10 -vuotisjuhlien kutsukorteissa, olin vielä työelämässä ja sotkin henkilökohtaisen- ja työsähköposti-osoitteen sekamelskaosoitteeksi, eli juhliin ilmoittautujilla oli hieman ongelmia, onneksi puhelinnumero oli oikein ja tilitiedot.

 

Jos sinulla olisi taikasauva, mitä tekisit sillä lionstoiminnassa?

Olisi hienoa saada parannettuna lohkon klubien ja alueiden klubien yhteistyötä ja sitä kautta myös lionstoiminnan tunnettavuutta.

 

Millaisia tavoitteita sinulla on virkaasi liittyen?

Haluaisin tehdä työni hyvin ja kaikkia nuorisovaihtajia tyydyttävällä tavalla. Toimia innostajana ja kannustajana kaikille nuorisovaihdosta vastaaville, tämä työ on tärkeää kansainvälisyyteen kasvattamista puolin ja toisin.

 

Kerro jotain sellaista itsestäsi, mitä muut tuskin sinusta tietävät?

Olen kunnianhimoinen ”apina”, aktiivinen ja utelias, työnnän nokkani sinnekin mihin ei pitäisi. Haluaisin toteuttaa monenlaisia ideoita. Haluan puhua asioista suoraan ja rehellisesti loukkaamatta toista ja toivon että myös minulle puhutaan suoraan. Minulle on tärkeää pitää katsekontaktia juttuseuraani ja olen tottunut pieneen omaan reviiriin ja siksi luultavasti joskus hypin liian lähelle toisen henkilökohtaista reviiriä.

 

Miten sinut saa harmistumaan?

Eniten minua harmittaa, että ei pidetä kiinni sovituista asioista, aliarvioidaan ja vähätellään tekemisiäni.

 

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Onnellinen olen bunukoiden seurassa, ulkona metsäretkillä, aamiaisella katsellessani lintuja lintujenruokintapaikalla.

 

Mitä odotat eniten tältä toimintakaudelta?

Toivoisin kauden opettavan miten toimia seuraavat kaksi vuotta nuorisovaihdosta vastaavana.

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook