Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Veijo Kekkonen, I alueen RC,       1. lohkon puheenjohtaja

Miten ja koska sinusta tuli leijona?

Olen leijonauros jo viime vuosituhannelta, lähes kolmekymmentä vuotta mukana ja edelleen kuin leijonapentu. Liityin 1990 -luvun alussa LC Helsinki/Pihlajamäki klubiin ja siirtojäsenenä LC Helsinki/Revonsalmi vuosituhannen vaihtuessa.

 

Miksi olet edelleen mukana?

Haluan olla auttamassa ja tekemässä hyväntekeväisyystyötä meidän omalla saarella Laajasalossa yhdessä oman klubini ja saaren eri toimijoiden kanssa.

Teemme paljon työtä sen eteen, että saaremme yhteisöllisyys paranisi ja voisimme tuottaa erilaisia tapahtumia saarelaisille. Hiljaisena ja vaatimattomana olen tottunut tekemään pyyteettömästi asioita jotka näkyvät ja kuuluvat kauas.

Olen kiitollinen saadessani olla osa meidän klubia ja sen yhteisöllisyyttä!

 

Mikä kokemus leijonissa on ollut tähän mennessä paras, ikimuistoinen?

Kaikki LC Helsinki/Revonsalmen järjestämät kevättempaukset Laajasalon uimarannalla maaliskuun ensimmäisenä sunnuntaina, vuodesta toiseen!

Päällimmäisenä ihmisten ystävällisten kasvojen näkeminen ja heidän arvostuksensa meidän tekemää työtä kohtaan!

Laajasalon uimarannalle saavutaan useamman sukupolven voimin, ne jotka itse ovat olleet lapsena rekiajelulla niin nyt he tuovat omia lapsiaan kevättempaukseen kokemaan ja siirtämään hyvät lapsuusmuistot seuraaville sukupolville!

Liittyen oman klubini LC Helsinki/Revonsalmen toisena presidentti kautenani 40-vuotis Charternight (1978) Suomalaisella Klubilla muutama vuosi sitten,

saatiin meidän klubiin ensimmäinen Arne Ritari -säätiön ritariksi lionveli Jorma Nisula. Ritariksi olisi voitu lyödä vaikka kaikki veljet, iltarukouksessa toivon sydämestäni  että saadaan pian lisää uusia ritareita meidän klubiin!

 

Tuleeko mieleen jokin kommellus?

No tietenkin, mutta niistä toisella kertaa!

Mainitsen nyt kuitenkin yhden kommelluksista, tämä liittyy kun LC Helsinki/Pihlajamäki oli perustamassa lionsklubia 90 -luvun alussa Viroon  ja tarkemmin Saarenmaalle LC Sörve! Kolhoosi tuli tutuksi ja virolainen vieraanvaraisuus on jäänyt kaikkine kommelluksineen mieleeni, muistijälki sielussani!

Hankittiin lentokone Tallinnassa, lennettiin Aeroflotilla (JAK44) Tallinnasta Kuressaareen, tuolloin oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Kaikki se mikä ei tapa, niin se vahvistaa ihmistä … lentokone oli tuskin lentokelpoinen, mutta kaikesta selvittiin ja päästiin turvallisesti vielä kotiin sinivalkoisin Finnairin siivin!

 

Jos sinulla olisi taikasauva, mitä tekisit  sillä lionstoiminnassa?

Haluaisin … lisää suvaitsevauutta, paljon yhteistyötä eri klubien kesken ja enemmän näkyvyyttä! Katse tulevaisuuteen, kohti ääretöntä ja siitä yli!

 

Millaisia tavoitteita sinulla on virkaasi liittyen?

En tyrkytä, kuuntelen ja yritän auttaa parhaani mukaan. Haluan vuoropuhelua ja ”korjata rikkinäisen puhelimen” … asioilla on tapana järjestyä ja jos meillä on riittävästi yhteistä tahtoa, niin valtakunnassa on kaikki hyvin! Haluan, että 107N-piirin klubien näkyvyys ja webbisivut saadaan parempaan kuntoon!

 

Kerro jotain sellaista itsestäsi, mitä muut tuskin sinusta tietävät?

Olen aivan tavallinen perheenisä, tavis-faija Jollaksesta … Sari -lady, kolme lasta, kaksi lastenlasta ja havannankoira Elle pitävät minut arjessa kiinni.

Vaikka saatan olla joskus liikaakin äänessä, olen sisimmässäni kuitenkin hiljainen savolainen ja samaa sukua presidentti Kekkosen kanssa!

 

Miten sinua voi ilahduttaa?

Hymyilemällä tyhmille jutuilleni!

 

Miten sinut saa harmistumaan?

Ei mitenkään … ehkä hiukan vääristelemällä totuutta ja loukkaamalla lähimmäisiäni!

 

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Perhe ja työni  … jokainen päivä kun tulen kotiin, häntää heiluttava koira iloiten tervehtii isäntäänsä! Olen ylpeä ja onnellinen lasten menestyksistä sekä koulussa että urheilussa, tätä jotkut kutsuvat …

Eräät hyvät kaverit sanovat, etten nyt ihan ole tavallinen virkamies … mitä sillä tarkoittanevatkaan?

 

Mitä odotat eniten tältä toimintakaudelta?

Meillä on kaikki hyvin, mutta voimme aina kehittyä paremmiksi ihmisiksi ja leijoniksi! Haluan, että 107N-piirin I Alue ja sen klubit nauttivat tästä kaudesta!

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook