Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Toimittaja Arja Oksanen

Nimi  ja virkasi piirissä

Arja Oksanen, toimittaja

Miten ja koska sinusta tuli leijona?

V. 2007. Huomasin, että kaikki aikani kuluu työnteon merkeissä ja aloin etsiä itselleni mukavaa harrastusta, jota voin jatkaa eläkkeellä ollessani.

Miksi olet edelleen mukana?

Pidän lionstoiminnasta. Sen myötä olen hyvän tekemisen merkeissä saanut tutustua moniin ihaniin ihmisiin ja saanut uusia ystäviä.

Mikä kokemus leijonissa on ollut tähän mennessä paras, ikimuistoinen?

Äitienpäivätanssit hoitokoti Päiväkummussa. On ollut liikuttavaa saada seurata kuinka hoitokodin asukkaat ovat iloinneet, kun olemme kammanneet heidän hiuksiaan ja laittaneet heille helmiä kaulaan. Ja sitten komeasti pukeutuneet mieslionit rintamerkkeineen ovat hakeneet heitä tanssimaan. Hymy on levinnyt heidän kasvoilleen ja koko olemuksellaan he ovat viestittäneet olevansa onnellisia!

Entäpä ei niin mukava kokemus tai kommellus?

Tulee mieleen kommellus, joka liittyy kesävaihtareihin. Olin lupautunut menemään aikaisin aamulla lentoasemalle vastaan Taiwanista tullutta 16-vuotiasta tyttöä, joka oli ekaa kertaa elämässään ulkomailla. Olin kerännyt kaikki Mirvan lähettämät s-postit muovitaskuun, johon päällimmäiseksi laitoin isokokoisen värillisen Lionstunnuksen. Sen olin saksinut vanhasta vuosikirjasta. Samalle sivulle olin kirjoittanut vaihtaritytön nimen. Sitä paperia näyttäisin lentoasemalla. No menin sitten ja siellä, minulle ilmoitetussa terminaalissa, istui tumma nuori tyttö kirjaa lukien, siihen täysin syventyneenä. No siinä hän on ajattelin ja menin hymyillen hänen eteensä ja näytin muovitaskua papereineen. Hän katsoi minua aivan hölmistyneenä. Minä sitten kysymään oliko hän Taiwanista ja oliko hänen nimensä Hua Lin. Kyllä oli ja hymy levisi hänen kasvoilleen. Kun sitten katsoin vaivalla työstämääni Lionstunnuksella varustamaani paperia muovitaskussa niin se olikin siellä väärinpäin ja näkyvissä oli Mirvan s-postiviesti, jossa luki suomeksi että tee A4 paperi jossa on Lionslogo ja laita siihen tytön nimi isolla. Vein sitten tytön autollani kotiini aamupalalle, ettei hänen tarvinnut odottaa iltapäivään
asti junaan siirtymistä siellä lentoasemalla. Ostin hänelle netistä lipun ja vein
Tikkurilasta lähtevään junaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Jos sinulla olisi taikasauva, mitä tekisit sillä lionstoiminnassa?

Hankkisin lisää näkyvyyttä ja sen myötä jäseniä lionsklubeihin.

Millaisia tavoitteita sinulla on virkaasi liittyen?

Tavoitteenani on kirjoittaa mielenkiintoisia ja positiivisia uutisia lionstoiminnasta ja ottaa hyviä kuvia.

Kerro jotain sellaista itsestäsi, mitä muut tuskin sinusta tietävät?

Pelaan Pokemonia.

Miten sinua voi ilahduttaa?

Huumorilla ja positiivisella asenteella.

 Miten sinut saa harmistumaan?

Epäluotettavat ja itsekkäät ihmiset.

Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Lastenlasten (3 v, 8 v ja 10 v) kanssa peuhaaminen. Olen itse liikunnallinen ja nautin esim. trampoliinihyppelystä ja vesipuistokäynneistä heidän kanssaan.

Mitä odotat eniten tältä kaudelta?

Uusia ideoita ja tutustumista uusiin ihmisiin.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook