Piirikuvernööri 2017-2018


Kuva: Antti Tuomikoski.

 

 

Olen Timo Auranen, 60-vuotias leijona Helsingin Vuosaaresta. Synnyin Konginkankaalla ja kotikaupungiksi muodostui Jyväskylä, josta siirryin 1984 pääkaupunkiseudulle töihin. Työurasta suurimman osan 27 vuotta tein Suomenlahden Merivartiostossa, josta jäin 2011 eläkkeelle johtokeskusupseerin tehtävästä. Siviilissä koulutukseni on merenkulkualalta kansi- ja konealan päällystötehtävistä.

 

Leijonakoulutuksessa on tullut käytyä kaikki mahdolliset koulutukset, joita leijona voi itselleen hankkia tälle tasolle. Koulutus on hyvästä näissä tehtävissä.

 

Leijonaliikkeeseen tulin mukaan liittyessäni jäseneksi LC Helsinki / Vuosaareen 2009. Toimin kaudella 2016-2017 N-piirin 1. varapiirikuvernöörinä ja samalla Suomen Lions-liiton hallituksen jäsenenä. Hallituksen jäsenenä jatkan myös kaudella 2017-2018. Olen nähnyt sen hyväksi, koska siten voidaan taata tiedon siirtyminen Liitosta piirille.

 

Kaudella 2017-2018 jatkamme työtämme seuraavalle satavuotiskaudelle. Suomessa meidän isänmaamme täyttää sata vuotta ja se varmaankin näkyy toiminnoissamme kauden alkupuoliskolla. Me leijonathan luovutamme satavuotislahjana nuorisollemme Punainen Sulka -keräyksen tuoton. Toivon sen olevan merkittävän suuri ja että se saa ansaitsemansa huomion syyskauden aikana.

 

Olen hahmotellut tulevaan kauteen palvelun tärkeyden korostamista, koska se on meidän koko kansainvälisen järjestömme perustavoite. Palvellaan positiivisesti ja innostuneesti niitä kohteita, joihin toimintaamme suuntaamme.

 

Yhteistyölle kaikkien tahojen kanssa on pidettävä ovi ainakin raollaan.  Lisäksi meidän keskinäiseen yhteistyöhön on kiinnitettävä huomiota ja kaikki toimijat tukevat yhteisen päämäärän eli laadukkaan palvelun toteutumista.

 

Mielestäni on muistettava, että jokainen aktiviteetti ja julkinen esiintyminen leijonapuitteissa on aina rekrytointia. Se, miltä meidän toimet näyttävät, luo sen kuvan ulospäin meistä mitä me olemme. Kun kuva meistä on mahdollisimman positiivinen ja luotettava niin onnistumme saamaan lisää käsipareja toteuttaman palvelutyötämme.

 

Hei muistetaan, että Me Palvelemme, We Serve!

 

Timo Auranen

Piirikuvernööri 2017-2018

 

PS. Piirikuvernöörin kirjeet löytyvät

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin