Rauhanjulistekilpailu 2016-17 "Rauhan juhla"

Lionsklubit voivat sponsoroida tämän taidekilpailun lapsille paikallisissa kouluissa tai järjestäytyneissä nuorisoryhmissä. "Rauhan juhla" on kauden 2016–17 rauhanjulistekilpailun teema. 

 

Täydelliset tiedot löytyvät osoitteesta

 

 

 

Lyhyesti:

 

Lionien kansainvälisen rauhanjulistekilpailun sponsoroinnista kiinnostuneet lionsklubit voivat tilata rauhanjulistekilpailun kilpailupaketin (PPK-1) kansainvälisen päämajan klubitarvikeosastolta. Paketti maksaa 11,95 dollaria plus toimitus- ja käsittelykulut sekä asianmukaiset verot. 

 

Aikarajoja:

  • 1.10: Kilpailupakettien myynti kansainvälisen päämajan klubitarvikeosastolta päättyy.
  • 15.11: Viimeinen postituspäivä, jolloin klubit voivat lähettää yhden voittajaksi valitun rauhanjulisteen (per sponsoroitu kilpailu) piirikuvernöörille.

Kilpailunn säännöistä poimittus:

 

 

Vain lionsklubi voi sponsoroida kilpailua paikallisissa kouluissa tai organisoiduissa nuorisoryhmissä, kuten NMKY:n ohjelmat, poika- ja tyttökerhot, partiolaiset jne... Kilpailu on avoin oppilaille, jotka ovat iältään 11-, 12- tai 13-vuotiaita marraskuun 15. päivänä...  Julisteen tulee olla kooltaan vähintään 33 cm x 50 cm ja enintään 50 cm x 60 cm...  Koko taideteoksen on oltava oppilaan alkuperäinen luomus...
Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin