Suomen Lions-liitto ry, piiri 107-N

LIONS N-PIIRI

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri ja piirikuvernöörien kalenteri

Olen Jenni Luomala Lions Club Helsinki / Finlandiasta. Olen ollut mukana Lions-järjestössä 20 vuotta, joista ensimmäiset vuodet leoissa. Hyvät kokemukset siellä innostivat minua jatkamaan edelleen leijonaksi. Lion olen ollut nyt kymmenen vuotta.

 

Osallistun aktiivisesti klubini ja piirimme toimintaan. Sydäntä lähellä leijonatoiminnassa on toisten auttaminen, yhdessä tekeminen, kansainvälisyys, itsensä kehittäminen ja ystävyys.

 

Haluan omalla esimerkilläni rohkaista nuoria ja naisia liittymään mukaan upeaan järjestöömme.

 

Asun Helsingin Vallilassa perheeni kanssa, johon kuuluvat aviomies ja hänen poikansa, sekä pikkuinen koira. Ikää minulla on 40 vuotta ja työskentelen meriliikenteenohjauksessa hallinto- ja viestintäkoordinaattorina.

 

Harrastuksiini kuuluvat lionstoiminnan lisäksi ruuanlaitto, elokuvat ja matkailu. Puoliso Atte on aktiivisesti mukana klubimme toiminnassa ja hän osallistuu kanssani kansallisiin ja kansainvälisiin Lions-tapahtumiin.

 

Mielestäni tekemäämme arvokasta palvelutyötä tulisi saada enemmän suuren yleisön tietoisuuteen. Sitä kautta saisimme uusia innokkaita jäseniä mukaan.

 

Koen tärkeänä, että toimintamme uudistuu vastaamaan tämän päivän yhteiskunnan tarpeisiin sopivaksi, vanhoja arvoja unohtamatta.

 

Yhdessä olemme enemmän!

 

Jenni Luomala

N-piirin kuvernööri kaudella 2019-2020

 

 

Piirikuvernööri ja piirikuvernöörien kalenteri
DG
1.VDG
2.VDG
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook